Κούδας για συναυλία Μητροπάνου: «Αυτό που κάνει το ΚΚΕ είναι όλα τα παράσημα του κόσμου» (vid)

Metrosport Team25 Μαΐου 2022

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας, αναφέρθηκε στην συναυλία του ΚΚΕ στη μνήμη του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου, την Δευτέρα 30 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ. στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, με αφορμή την συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατό του.

«Η γνωριμία μας έγινε την εποχή 1967-1968. Κάποιοι φίλοι μου από το Πασαλιμάνι, μου λένε "έλα να πάμε στον Ζαμπέτα το βράδυ, έχει δύο νέα ταλέντα". Ήμουνα και λάτρης των λαϊκών τότε... Ξεκινήσαμε και πήγαμε. Ένας αναποδογυρίζει το τραπέζι, και όπως είναι το πάλκο, μία μικρή πίστα, φεύγει το τραπέζι και του χτυπάει στο πόδι!

Εγώ πετάγομαι σαν λάστιχο μόλις έγινε αυτό. Φεύγω απευθείας και πάω στο καμαρίνι και φωνάζω στους σερβιτόρους "μία πετσέτα με παγάκια σε παρακαλώ". Εν τω μεταξύ ο Μητροπάνος κάθεται σε μία καρέκλα και βογκάει, βρίζει. Με πιάνει από το σαγόνι του και μου λέει "εσύ είσαι;" Δεν λέω και το μπιπ μέσα. "Ναι, Δημήτρη μου", του απαντώ. Ξεκινάει η γνωριμία μας και η φιλία μας μπορώ να πω», τόνισε.

«Ήταν φίλος, ένα μεγάλο αστέρι»

«Πηγαίναμε στην παλιά του γειτονιά, σε μία ταβερνούλα, από τις 8-9 ώρα φεύγαμε στις 2 το ξημέρωμα. Μία απόλαυση να συζητάς με τον Δημήτρη τον Μητροπάνο και μία μεγάλη χαρά να ακούς το χιούμορ του Ζαμπέτα. Αυτά είναι για εμένα στη ζωή μου τα γαλόνια που πήρα από ανθρώπους που εμπιστεύτηκα, γίνανε φίλοι μου και καταλάβαινα πως πραγματικά είχανε ιδιοτελή αγάπη και όχι για αυτό που ήμουνα ως Γιώργος Κούδας στο ποδόσφαιρο, εκείνα τα χρόνια. Το Κόμμα τον τιμάει με αυτήν τη συναυλία. Δεν είναι μικρό πράγμα. Είναι όλα τα παράσημα του κόσμου. Ήταν φίλος, ένα μεγάλο αστέρι, αλλά πάντοτε ήμασταν άνθρωποι», κατέληξε ο Γιώργος Κούδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.