Κουχάρσκι: «Είναι πεινασμένος ο Σβιντέρσκι, πώς θα βοηθηθεί από το Λεβαντόφσκι»

Metrosport Team14 Ιουνίου 2021

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και ατζέντης, Τσέζαρε Κουχάρσκι μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την παρουσία της Πολωνίας και του Κάρολ Σβιντέρσκι στο Euro 2020 και σχολίασε πως μπορεί ο επιθετικός του ΠΑΟΚ να γίνει σημαντικός για την Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την Εθνική Πολωνίας και την παρουσία της στο Euro 2020:

«Είμαι έτοιμος για το Euro 2020. Πιστεύω να ξεκινήσουμε καλά, έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα. Δεν είναι μόνο ο Λεβαντόφσκι, είναι ο Ζιελίνσκι, ο Κρκόβιακ, ο Γκλικ πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών που κάνουν καριέρα στην Ευρώπη. Έχουμε επίσης τον Πάουλο Σόουζα, έναν νέο προπονητή που μπορεί να δώσει νέες ποδοσφαιρικές ιδέες στην ομάδα. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε μια δυνατή ομάδα σαν τη Σλοβακία, γιατί έχουμε έπειτα το δυνατό και δύσκολο ματς με την Ισπανία αλλά και το παιχνίδι με τη Σουηδία για την πρόκριση. Πρέπει να κερδίσουμε σήμερα».

Για την παρουσία του Σβιντέρσκι και αν θα είναι στην ενδεκάδα:

«Θεωρώ ότι μπορεί να γίνει σημαντικός για την Εθνική Πολωνίας ο Σβιντέρσκι. Μπορεί να φέρει τύχη και θετική ενέργεια στην ομάδα. Να δίνει ενέργεια, να έρχεται από τον πάγκο και να γίνεται απειλητικός με τους αντιπάλους κουρασμένους. Μπορεί να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει ενέργεια στην ομάδα, είναι «πεινασμένος» παίκτης, είναι ποδοσφαιριστής που έχει τη δυνατότητα να σκοράρει. Δεν τον γνωρίζουν ιδιαίτερα οι αντίπαλοι και μπορεί να δώσει βοήθειες σημαντικές στην Εθνική».

Για το αν εκτιμά πως σε σημεία των αγώνων μπορεί ο Σβιντέρσκι να παίζει με τον Λεβαντόφσκι:

«Μπορεί να συμβεί αυτό αν δεν πάνε καλά τα αποτελέσματα των αγώνων για την ομάδα και αν έχει ανάγκη για πίεση η Πολωνία στην αντίπαλη περιοχή με περισσότερους παίκτες στην επίθεση. Είναι διαφορετικού στυλ φορ από τον Λεβαντόφσκι. Στον Λεβαντόφσκι θα δίνουν βαρύτητα οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές και έτσι μπορεί να βρει χώρους και τη δυνατότητα ο Σβιντέρσκι να δημιουργήσει κινδύνους και να σκοράρει».

Για το αν μπορεί να ανεβάσει τις μετοχές του ο Σβιντέρσκι μετά το Euro:

«Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να ανεβάσει σημαντικά την αξία του μέσω του Euro 2020. Έχει υποστηρικτικό ρόλο, όχι βασικό. Αν μετράει κάτι στην αγορά είναι η παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Κυρίως από τις εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ θα μπορέσει να προσελκύσει προτάσεις. Στο μέλλον μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.