Κοξένογλου: «Δεν ξέρω πώς θα τηρηθεί το μέτρο των 1.000 εισιτηρίων - Μετά την πανδημία θα...»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2022

Η Κάτια Κοξένογλου, αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League 1, μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το θέμα του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου στα γήπεδα, τα μέτρα του Υπουργού Υγείας με το όριο του 10% των εισιτηρίων, αλλά και για μελλοντική απόφαση στην μετα-κόβιντ εποχή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών στα γήπεδα. 

Αρχικά είπε:

«Εμείς θέλουμε να ψυχαγωγούνται οι φίλαθλοί μας. Βέβαια για να είμαστε αντικειμενικοί βρισκόμαστε σε μία κορύφωση της πανδημίας. Θέλουμε κάθε φορά να προσμετράτε, όμως, το ποδόσφαιρο σαν θέαμα όταν παίρνονται κάποιες αποφάσεις. Στη συνάντηση με τον Υπουργό σεβαστήκαμε αυτή την απόφαση της κυβέρνησης, αλλά θέσαμε και τα δικά μας αιτήματα. Εκφράσαμε τον προβληματισμό μας. Τηρήσαμε ευλαβικά το πρωτόκολλο γι' αυτό και η Super League συνεχίστηκε.

Θα έχουμε ξανά επαφή με τον Υπουργό και θα του δώσουμε τις προτάσεις μας. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία και αν πάνε όλα καλά θα καταφέρουμε να ανοίξουμε ξανά. Εμείς θέλαμε να μπαίνουν στα γήπεδα οι κάτοχοι των διαρκείας γιατί αυτοί οι άνθρωποι εμβολιάστηκαν και έδωσαν χρήματα. Έπρεπε να δώσουμε έναν αγώνα γι' αυτούς τους ανθρώπους. Το βρήκε λογικό ο Υπουργός, αλλά σε μία τέτοια κατάσταση πρέπει, πρώτα, να δουν την εξέλιξη της πανδημίας, οπότε θα το δούμε σε μερικές μέρες» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι δύσκολο να τηρηθεί το μέτρο των 1.000 εισιτηρίων ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Καλύτερα να ήταν τελείως κλειστά παρά αυτό. Είναι πολύ δύσκολο και δεν ξέρω ειλικρινά πώς θα το εφαρμόσουν. Μπορεί κάποιες ομάδες να πουν ότι είναι καλύτερα κεκλεισμένων των θυρών. Είχαμε μία επικοινωνία με τον πρόεδρο και προς το παρόν θα αναβάλλονται μόνο οι αγώνες των ομάδων με κρούσματα, όχι συνολικά η αγωνιστική. Εμείς σαν Ατρόμητος έχουμε φέρει πρόταση για τους τερματοφύλακες, αλλά και τους προπονητές γιατί εμείς είχαμε κατέβει χωρίς προπονητή με τον ΠΑΟΚ. Να υπάρχει, τουλάχιστον, αναβολή.»

Παράλληλα τόνισε ότι: 

«Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να λειτουργούμε σε όλα τα θέματα συλλογικά. Αυτό θέλει και ο φίλαθλος κόσμος. Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν πιο μικρή σε όλα τα γήπεδα φιλάθλους απ' όλες τις ομάδες. Αυτό είναι το γήπεδο. Μετά το πέρας της πανδημίας αυτό πρέπει να λυθεί και να βλέπουμε φιλοξενούμενους οπαδούς. Το να μην πηγαίνουν για να μην γίνονται επεισόδια είναι η εύκολη λύση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.