Κούτσης: «Θα άλλαζα τον Φερέιρα, ήταν κατώτερος των περιστάσεων»

Metrosport Team20 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής ποδοσφαίρου και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσης. Μίλησε για τον Φερέιρα, εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει να αποχωρήσει ενώ σχολίασε και την αποβολή αλλά και το μέλλον του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παραμονή Φερέιρα: «Είναι μια δύσκολη απόφαση. Η παρουσία του Φερέιρα στο πρωτάθλημα ήταν καλή, διεκδίκησε το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός μετά την εποχή του κορωνοϊού, δεν ξέρω πως διαχειρίστηκαν τους παίκτες εκείνο το διάστημα. Εγώ θα τον άλλαζα τον Φερέιρα γιατί θεωρώ πως φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια των πλέι οφ δεν ήταν η κατάλληλη, μια ομάδα νωθρή και ο ίδιος δεν μπορούσε να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές, δεν έχει να δώσει κάτι άλλο».

Για την αποβολή του Βιεϊρίνια: «Ηταν μια ενέργεια εκνευρισμού, δεν ήταν η καλύτερη, μπήκε εκνευρισμένος ο Βιεϊρίνια και ήταν εκνευρισμένος όλο αυτό το διάστημα. Εχει δεθεί με τον ΠΑΟΚ ο Αντελίνο, είναι ένα κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Το συναίσθημα καμιά φορά υπερνικά την λογική και φτάνεις σε κάτι ακραίο. Δεν νομίζω πως είναι ένα αντίο του Βιεϊρίνια, απλά μια κακή στιγμή που απορρέει από όλη αυτή την κατάσταση του τελευταίου καιρού. Πρέπει να μείνει ο Βιεϊρίνια, ακόμη και να μην παίζει, για τα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντικός. Αρχικά πρέπει να τον ρωτήσουμε τον ίδιο αν θέλει να παίζει. Βλέπουμε τον Βιεϊρίνια όπως είναι τώρα, δεν μπορεί να παίζει βασικός σε συνεχόμενα παιχνίδια. Οι αντοχές του δεν είναι ίδιες, προσπαθείς να προσαρμοστείς με την εμπειρία σου όταν περνάνε τα χρόνια, κάποιες φορές βάζουμε μπροστά τον εγωισμό μας και δεν ξέρουμε που είμαστε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.