Κωττάς: «Στόχος μου να ανέβω στην πρώτη ομάδα, ο Γκαρσία μας έμαθε να στοχεύουμε πάντα στη νίκη»

Πέτρος Χαριζακλής28 Ιανουαρίου 2023

Συνέντευξη στον Πέτρο Χαριζακλή

Ο Δημήτρης Κωττάς είναι νέο αίμα για τον ΠΑΟΚ Β, καθώς από το καλοκαίρι αποτελεί μέλος της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία. Ο νεαρός αμυντικός βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο Metrosport.gr για την αναμέτρηση. Σχολίασε τις τρεις σερί ήττες της ομάδας του, τόνισε πως όλοι όσοι έρχονται από τον πάγκο είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα ενώ αποκάλυψε πως στόχος του μέχρι το καλοκαίρι είναι να βρεθεί στην πρώτη ομάδα.


«Σκοπός μας είναι πάντα να νικάμε, έτσι έχουμε μάθει από μικροί. Ετσι μας έχει μάθει και ο προπονητής μας. Αντέξαμε πολύ καλά σήμερα, ήταν μία άτυχη φάση στο 92’ και δεχθήκαμε το γκολ. Κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως θα δουλέψουμε καλά όλη την εβδομάδα και θα πάμε να κερδίσουμε» τόνισε αρχικά για την ήττα από τον Πανσερραϊκό.

-Τι σημαίνουν για την εξέλιξη του πρωταθλήματος οι τρεις διαδοχικές σας ήττες;

«Κανείς δεν θέλει να χάνει. Και στις τρεις ήττες, έχουμε παλέψει σκληρά και θέλαμε να κερδίσουμε και στα τρία αλλά δεν ήρθε αυτό. Πρέπει να χαμηλώσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά».

-Σας πεισμώνει πως πλέον δεν είστε στην κορυφή;

«Δεν σημαίνει κάτι για μένα πως δεν ανεβαίνουμε, πάντα παίζουμε για να κερδίσουμε και να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Η αλήθεια είναι πως με την ήττα πέσαμε από εκεί, μπορούμε όμως να επανέλθουμε».

-Σας επηρέασαν οι απουσίες;

«Σαν γκρουπ είμαστε δεμένοι, όποιος ήταν στον πάγκο στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν έτοιμος να τα δώσει όλα και αυτό έγινε. Είμαστε μια δεμένη ομάδα».

-Τι σε έχει δυσκολέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο;

«Είναι πιο δύσκολο από την Κ19 που ήμουν πέρυσι, υπάρχουν πιο έμπειροι παίκτες. Αλλά με έχει βοηθήσει και ο κόουτς και οι συνεργάτες του να ανταπεξέλθω καλά μέχρι στιγμής. Κοιτάω κάθε μέρα να βελτιώνομαι».

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Μέχρι το τέλος της χρονιάς να ανέβω λίγο στην πρώτη ομάδα και σιγά σιγά να καθιερωθώ εκεί. Να παίζω εδώ στη δεύτερη ομάδα σε όλα τα παιχνίδια και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.