Κοττάκης: «Ζητώ συγγνώμη από την κ. Σπυράκη»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μανώλης Κοττάκης, με τον δημοσιογράφο να αναφέρεται στα όσα είχε υποστηρίξει τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με την Μαρία Σπυράκη, από την οποία ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είχε πει για την ιδιοποίηση των χρημάτων από τους συνεργάτες της.

Αρχικά στην  τοποθέτηση του ανέφερε: «Με κάλεσε η κυρία Σπυράκη και μου είπε ότι τα όσα είχα μεταφέρει εγώ στην εκπομπή σας ότι δηλαδή η ίδια είχε ιδιοποιηθεί τα χρήματα των συνεργατών της δεν ισχύουν, όπως προκύπτει άλλωστε από αυτά που λέει η ευρωπαϊκή εισαγγελία. Έτσι θα ήθελα να διορθώσω το λάθος μου και να αποκαταστήσω την τάξη, εφόσον υποστήριξα κάτι που δεν ήταν ακριβές ζητάω συγγνώμη από την κυρία Σπυράκη. Βρισκόμαστε σε χριστουγεννιάτικες ημέρες και δεν χρειάζεται να διαταράσσεται η ψυχοσύνθεση όλων  μας. Εγώ λέω ότι βάσει των όσων μου είπε, δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα της, δεν θέλω να μένουν σκιές για δημόσια πρόσωπα και έτσι θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αναφορικά με την ιδιοποίηση των χρημάτων, για όλα τα υπόλοιπα τα οποία ερευνά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, δημοσιογραφικά επιφυλάσσομαι».   

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Επειδή υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, όταν προσκομιστούν αποδείξεις για οποιονδήποτε θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ο ίδιος, αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση από το ακούγεται μέχρι το υπάρχει. Είχαν υπάρξει αντίστοιχες καταγγελίες στο παρελθόν από τους συνεργάτες των ευρωβουλευτών. Εγώ θέλω να είμαι νομικώς εντάξει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.