Κοττάκης: « Ποτέ δεν είπα σε κανέναν τι να ψηφίσει, όπως κάνουν άλλοι, γιατί ο κόσμος ξέρει τι βιώνει ο ίδιος»

Metrosport Team28 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μανώλης Κοττάκης, με τον ίδιο να μιλάει για τις επικείμενες εκλογές που όπως ανακοινώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου και όπως ανέφερε πολλοί λένε πως ο κόσμος θα αποφασίσει να εκλέξει τον καλύτερο...χειρότερο.

Αρχικά ανέφερε: «Από σήμερα που έγινε γνωστή η ημερομηνία των εκλογών , βλέπω ότι στόχος είναι η εξουσία και όχι το κοινό συμφέρον , αυτό βλέπω και εμείς οφείλουμε να τους ξυπνάμε γιατί δεν είναι στόχος να εκλεγείς ξανά, αλλά πως θα κάνεις καλό στον κόσμο που σε ψηφίζει και στον ελληνικό λαό. Πρέπει να σας πω ότι δεν πρέπει να υποτιμούμε τον κόσμο».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Αν το σύστημα λέει σε έχω γραμμένο, τότε και ο κόσμος μπορεί να λέει στο σύστημα θα δείτε τη δική μου φαντασία στην κάλπη. Ποτέ δεν είπα σε κανέναν τι να ψηφίσει, όπως κάνουν άλλοι, γιατί ο κόσμος ξέρει τι βιώνει ο ίδιος. Όταν δεν υπάρχει συναίσθημα στην πολιτική δεν υπάρχει ελπίδα. Μπορείς να στείλεις το παιδί σου ασφαλές από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα; Μπορείς να πας στο ράφι και να ψωνίσεις φέτα; Κάποιος με έπιασε και μου είπε καλούμαστε να ψηφίσουμε τον καλύτερο - χειρότερο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.