Κωτσόπουλος: «Μια φάση μας ξέφυγε ο Ζίβκοβιτς και έβαλε γκολ - Θα σκόραρα...»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ατρόμητος έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα, αφήνοντας πίσω την εντός έδρας ήττα της πρώτης αγωνιστικής από το Βόλο και ο νεαρός επιθετικός της ομάδας, Κώστας Κωτσόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Action Zone» για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τη φάση του γκολ, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον Νταμίρ Κάναντι και τα ελληνόπουλα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χάρη Δημαρά:

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: «Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά αμυντικά αλλά δεν απειλήσαμε τόσο. Στο δεύτερο απειλήσαμε πιο πολύ αυτή ήταν η διαφορά. Πίστευα ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό. Ήταν δύσκολο. Το να πάρεις θετικό αποτέλεσμα με τέτοιο αντίπαλο πρέπει να έχεις όλους τους παίκτες του σε καλή μέρα. Αυτό συνέβη». 

Για το αυτογκόλ του Μιχάι:

«Αν δεν ήταν ο Μιχάι, ήμουν και εγώ από πίσω και ένας ακόμη συμπαίκτης μου, οπότε πιθανότατα πάλι θα σκοράραμε. Είχαμε το δοκάρι και άλλες φάσεις στο δεύτερο. Ο ρυθμός ήταν πιο έντονος. Περίμενα ότι θα πιέσει ο ΠΑΟΚ. Επειδή και εμείς προσπαθούσαμε να πιέσουμε πολύ και τελικά δεν σκόραρε κανένας».

Για την προετοιμασία του παιχνιδιού και το πώς είδε τον Ζίβκοβιτς: «Ο Ζίβκοβιτς είναι πολύ καλός παίκτης και ξέραμε ότι πρέπει να τον κλείσουμε καλά. Το κάναμε νομίζω. Μια φάση μας ξέφυγε και μας έβαλε γκολ. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με ποιότητα. Περιμέναμε ότι θα κάνει rotation».

Για την ήττα από το ΝΠΣ Βόλο: «Το ότι χάσαμε από το Βόλο μας έριξε, αλλά καταφέραμε να το ξεπεράσουμε. Ξέραμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και εφόσον χάσαμε βαθμούς στο πρώτο παιχνίδι πρέπει να τους πάρουμε στα επόμενα. Κοιτάμε τα παιχνίδια και τα παλεύουμε».

Για τη συμβολή του στο παιχνίδι και την περσινή σεζόν στην Ισπανία: «Βοήθησα αρκετά. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου είτε παίζω 90 είτε 2 λεπτά. Είμαι έτοιμος. Με βοήθησε πέρυσι η παρουσία στη Χετάφε. Ήταν μια καλή επιλογή. Ήρθα πιο έτοιμος».

Για τον ανταγωνισμό στην επίθεση και τον Κάναντι: «Μου αρέσει να υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι σημαντικό να έχεις σημαντικούς παίκτες και να μαθαίνεις από αυτούς. Ο Κάναντι είναι ένας προπονητής που είναι δίκαιος, δεν κοιτάει τα ονόματα και όποιος δουλεύει στην προπόνηση τον βοηθάει και του δίνει τις ευκαιρίες».

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Χαίρομαι να βλέπω νέους να παίζουν στις ομάδες. Υπάρχει ταλέντο στους Έλληνες. Μακάρι το 80% των παικτών να είναι Έλληνες στις μεγάλες ομάδες και το υπόλοιπο ξένοι. Μακάρι να γίνει κάποια στιγμή. Χαίρομαι που βλέπω τον Τζόλη. Τον βλέπω ώριμο και ήρεμο. Μακάρι συνεχίσει έτσι και να πάρει μια μεταγραφή. Είμαι χαρούμενος που νεαροί παίρνουν ευκαιρίες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.