Κοστούντιο: «Πολύ καλύτερη από το 2018 η Μπενφίκα»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2020

Την εικόνα της Μπενφίκα ανέλυσε ο Μιγκέλ Κονστούντιο.
Ο ποδοσφαιρικός αναλυτής της Record, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την επικείμενη μάχη ΠΑΟΚ-Μπενφίκα λέγοντας για τους Πορτογάλους
: «Ξεκάθαρος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους. Πέρσι δεν ήταν επιτυχημένη πορεία. Παράλληλα με την πορεία Πρωταθλητισμού και η Μπενφίκα θέλει την ευρωπαίκη καταξίωση. Γι’ αυτό συνεργάστηκε με τον Χεσούς που θεωρείται κορυφαίος προπονητής. Ο βασικός στόχος είναι να περάσει τον ΠΑΟΚ».

Για τη σύγκριση Χεσούς-Φερέιρα:

«Έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές, Γνωρίζονται και είναι καλοί φίλοι εκτός γηπέδου, έχουν καλή σχέση. Ο Φερέιρα δεν έχει κερδίσει ως προπονητής τη Μπράγκα την Μπενφίκα. Ο Αμπέλ έχει κερδίσει βέβαια τον Χεσούς, που τον κατατάσσω λίγο πίσω από τον Μουρίνιο. Ο Φερέιρα θεωρείται ως ο επόμενος που μπορεί να κάνει μεγάλη προπονητική καριέρα στην Ευρώπη».

Για την κατάσταση Γκριμάλδο:

«Είναι στο στάδιο αποθεραπείας, αλλά θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Οι Πορτογάλοι συζητούν για τον Χρήστο Τζόλη, είναι αλήθεια τόσο καλός; Γίνεται πολύ κουβέντα για εκείνον. Γενικά η Μπενφίκα σε σύγκριση με το 2018 είναι πολύ καλύτερη από τότε που την αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ».

Για τον Νούνιες και αν θα αγωνιστεί στην Τούμπα:

«Έκανε καλή σεζόν με την Αλμερία στη δεύτερη κατηγορία στην Ισπανία. Είναι μεγάλη μεταγραφή, θα κοστίσει 24 εκ. ευρώ. Θα παρουσιαστεί και θα είναι έτοιμος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.