Κωστούλας: «Χαμογελάσαμε όλοι με την χρηματοδότηση - Δεν έχουμε περιθώρια προς τα χειρότερα»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας ο οποίος τοποθετήθηκε για την χρηματοδότηση των ομάδων από τα έσοδα του στοιχήματος, αλλά και τις εξελίξεις στην ΕΠΟ με την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Ερωτηθείς για την χρηματοδότηση των ομάδων από το στοίχημα: «Όλοι χαμογελάσαμε, είναι αυτό που μας λείπει τους τελευταίους μήνες. Μας έλειπε το χαμόγελο από το οικονομικό «στραπάτσο» χωρίς διαφημίσεις, θεατές και εισιτήρια. Είναι κάτι το οποίο το έχουμε συζητήσει εδώ και πολλά χρόνια, όλες οι ομάδες.
Παλέψαμε και προσπαθήσαμε και με την προηγούμενη κυβέρνηση αλλά πάντα βρισκόταν κάτι και δυσκόλευε την κατάσταση. Μερικοί νόμοι αλλά και κάποιες καταστάσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν επέτρεπαν να πάμε παρακάτω και να πάρουμε τα λεφτά που δικαιούμασταν από τις στοιχηματικές».

«Κάναμε μια πρόταση στην Λίγκα, ότι εφόσον η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι νόμοι δεν μπορούν να να φορολογήσουν τις εταιρίες, θα φορολογήσουν αυτούς που κερδίζουν, ένα μικρό μέρος, το οποίο είναι ελάχιστο για να μπορέσουν να χρηματοδοτήσουν τις ομάδες, οι οποίες δίνουν χρήματα στους παίκτες».

«Θα πρέπει να υπάρξει μια ασφαλιστική δικλείδα. Οι ανάγκες στο ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλες, εκτός από κάποιες ομάδες. Ακόμα και με αυτά τα χρήματα, κανείς δεν βάλει λεφτά στην τσέπη του. Πιστεύω πως, αν κάποιος δεν βάζει χρήματα, θα τον πετάξει το σύστημα μόνο του, διότι, αν δεν επενδύσεις δεν θα έχεις καλούς παίκτες. Θα πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από όλες τις ομάδες για τις υποδομές, για τα γήπεδα και τα προπονητικά».

Ερωτηθείς για τον Ζαγοράκη και τις εκλογές της ΕΠΟ: «Πιστεύω οτι θα καλυφθούν όλα τα...μικροπροβλήματα που έχει. Ελπίζω να είναι μια αλλαγή προς το καλύτερο, ως τώρα δεν έχουμε δει αυτό που περιμένουμε όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί να μην έχουμε τα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων, είχαμε όμως μια σχετική απραξία. Η διοίκηση αυτής της τετραετίας, δεν είδα τα προβλήματα έτσι όπως έπρεπε να τα δει, δεν έχουμε περιθώρια να πάμε προς τα χειρότερα...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.