Κωστόπουλος: «Έχει καταστρέψει την Μπαρτσελόνα ο Μπαρτομέου»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χάρης Κωστόπουλος.

Το μέλος του συνδέσμου της Μπαρτσελόνα στη Θεσσαλονίκη μίλησε για την κατάσταση στον λαοφιλή σύλλογο της Καταλονίας, με τη σύλληψη του προέδρου, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Μεταξύ άλλων, ο Χάρης Κωστόπουλος δήλωσε:

Για τη σύλληψη του Μπαρτομέου: «Βγήκε το σκάνδαλο Μπάρτσα-Γκέιτ που ο Μπαρτομέου μοίραζε χρήματα σε εταιρία Ουρουγουάης που διαχειριζόταν social media. Κύριος στόχος είναι να φαίνεται αυτός καλός και να σπιλώνει άλλους. Προφανώς είχε οικονομικά οφέλη αλλά κανείς δεν ξέρει ποια ήταν αυτά. Μέχρι 200.000 ευρώ μπορούσε να περάσει χωρίς έγκριση του δ.σ. και μία από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτή ότι καταχράστηκε χρήματα του συλλόγου. Θα γίνουν καταθέσεις από μέλη του δ.σ. Κάποιοι έχουν τοποθετηθεί υπέρ του αλλά στο τέλος όλοι θα είναι εναντίον του γιατί έχει καταστρέψει τον σύλλογο».

Για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα: «Είναι μεταβατική περίοδος εδώ και 2-3 χρόνια έχουν γίνει λάθη, δόθηκαν υπέρογκα ποσά σε παίκτες που δεν απέδωσαν. Αποδομήθηκε και η παλιά ομάδα αν και δεν μπορεί να είσαι επί 20 χρόνια στην κορυφή. Μακάρι οι νέοι παίκτες να εξελιχθούν για να γίνουν η νέα φουρνιά της Μπαρτσελόνα».

Για το αν θα μείνει ο Μέσι: «Θα μείνει, δεν έχει να αποδείξει κάτι από πλευράς κατάκτησης τίτλων. Αυτό φάνηκε άσχημο για το ποσό του συμβολαίου που ακούστηκε για τον Μέσι αλλά τα έσοδα μόνο από το όνομά του είναι υπερπολλαπλάσια για την Μπαρτσελόνα. Φέτος έχουν διαρρεύσει πολλά από τα ενδοτέρα του συλλόγου και στόχο έχουν να πλήξουν την ομάδα και το πρεστίζ της».

Για το ότι τα ποσά των συμβολαίων των παικτών της Μπαρτσελόνα γίνονται γνωστά σε αντίθεση με τη Ρεάλ: «Η Ρεάλ το συγκεκριμένο κομμάτι το χειρίζεται με μεγαλύτερη λεπτότητα, είναι πιο οργανωμένη. Στη Μπάρτσα είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος διοίκησης. Διαρρέουν πολύ πιο εύκολα πολλά στοιχεία».

Για τον Κούμαν: «Ο Κούμαν ανέλαβε μια ομάδα με πολλά προβλήματα που άλλος δεν πρόκειται να αναλάμβανε. Τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή παρά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από την Παρί αν και μένει το δεύτερο ματς. Αλλά επένδυσε σε παίκτες που δε θα τους βλέπαμε διαφορετικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.