Κωστής: «Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Άλεξιτς - Να επιστρέψει ο Ηρακλής στη Superleague 1»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κωστής. 

 Μίλησε αναφορικά με την μεταγραφή του Γηραιού με τον Κόστα Άλεξιτς, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στην Αρμενία και ειδικότερα στην Σεβάν, σημειώνοντας πως ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Superleague 2. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metopolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή: «Τον Άλεξιτς τον ξέρουμε, είναι ένας ποδοσφαιριστής που κινείται περισσότερο στον άξονα, αρκετά ευφυής, έχει την πάσα και το γκολ, αντιλαμβάνεται εύκολα την τακτική του προπονητή. Αν μπει στη θέση που πρέπει, θα μπορέσει να ξεχωρίσει και να είναι πρωταγωνιστής στον Ηρακλή και έχει μεγάλο ταλέντο».

Για να προσθέσει για τα αγωνιστικά του στοιχεία και τον Ηρακλή: «Στην Αρμενία ήρθε ως μεταγραφή, ένα πράγμα που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι συναντήσαμε αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές με χαμηλό συμβόλαιο. Πρέπει να δώσουμε και συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την επιλογή του ποδοσφαιριστή. Για εμένα ο Ηρακλής θα είναι πάντα η ομάδα μου γιατί με ανέδειξε ποδοσφαιρικά και έχει ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και θέλουν το καλό του Συλλόγου. Νομίζω ότι οι άνθρωποι στην ομάδα καταλαβαίνουν τι δημιουργείται και θέλει χρόνο το καινούργιο πρότζεκτ και ελπίζω από του χρόνου η ομάδα να ανέβει κατηγορία».

Ενώ για τον ίδιο ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε συζητήσεις με ομάδα της Κίνας, είχα πάει εκ νέου πριν από έναν χρόνο. Έχει αναπτυχθεί αρκετά το πρωτάθλημα και προσπαθούν όλο ένα και περισσότερο να αναβαθμίζουν το προιόν τους, έχοντας βέβαια παλάτια για εγκαταστάσεις, λες και είσαι σε επίπεδο Champions League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.