Κώστας Βέλλιος: «Ο Ηρακλής πρέπει να επανέλθει στην Super League με πολιτική απόφαση»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2020

ΣτοMetropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Βέλλιος. Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή και πατέρας του Απόστολου Βέλλιου, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή, αλλά και για «γενέθλια» του«Γηραιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5

Για την δύσκολη κατάσταση στονΗρακλή: «Πρέπει εμείς να μεταφέρουμε αυτή την «αρρώστια» και την «τρέλα» στους νέους, όπως την πέρασα και εγώ στον Απόστολο. Αυτή η φαρσοκωμωδία να τελείωσει με τον Ηρακλή μόνο με πολιτική απόφαση. Έπρεπε η ομάδα να βρίσκεται στην Α' εθνική και οφείλει να επανέλθει στην φυσική του θέση». 

Αυτά που είδαμε πέρσι ήταν παράλογα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ομάδες και ονόματα. Ο Ηρακλής έχει κόσμο, έχει ιστορία. Δεν γίνεται να βρίσκεται στην Γ' εθνική. Θυμάμαι όταν ήρθε ο Απόστολος να παίξει πάλι στον Ηρακλή, πηγαίνανε στα σχολεία, στα παιδάκια και έλεγα στον Παπαθανασάκη «Γιατί δεν δίνουμε μπλούζες στα παιδάκια, θα γινόντουσαν όλα Ηρακλάκια, θα αλλάζανε ομάδα», μου έλεγε πάντα «περίμενε και περίμενε». 

Για τα «γενέθλια» της ομάδας:« Χρόνια πολλά στον Ηρακλή. Κλείσαμε 112 χρόνια, με τεράστια προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία. Είναι ένα ζωντανό κύτταρο της πόλης, που προάγει το αθλητικό ιδεώδες, και πρέπει να γυρίσει στην φυσική του θέση». 
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.