Κώστας Πολύζος: Κολύμπησε από τη Μηχανιώνα στην Πιερία και έφτασε στην κορυφή του Ολύμπου!

Χάρης Δημαράς28 Σεπτεμβρίου 2021

Κολύμπησε 23 χιλιόμετρα από τη Μηχανιώνα μέχρι την Πιερία (ακρωτήριο Κίτρους στην αρχαία Πύδνα), από εκεί με το ποδήλατο έκανε ακόμη 60 χιλιόμετρα ανηφόρα μέχρι τα Πριόνια και έφτασε τρέχοντας μέχρι την κορυφή του Ολύμπου στο Μύτικα, στα 2.918 μέτρα!

Το εντυπωσιακό αυτό επίτευγμα πραγματοποίησε ο Θεσσαλονικιός αθλητής Κώστας Πολύζος, δείχνοντας ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψεις... Με την καθοδήγηση πολύτιμων φίλων και συνεργατών του, του προπονητή Νίκου Ρεπανά που οργάνωσε αυτόν τον ιδιότυπο τριαθλητικό αγώνα, ο Πολύζος κατάφερε σε λιγότερο από μία μέρα να ολοκληρώσει ένα μικρό άθλο, που αναδεικνύει το metrosport.gr και κάλυψε το humanstories.gr.

Δείτε το video αμέσως μετά τον αγώνα.

Στη 1 τα ξημερώματα ξεκίνησε από τη Μηχανιώνα, φορώντας το σκουφάκι του Άρη (υπήρξε αθλητής του), μετά από 9 ώρες έφτασε στην Πιερία κσι συνέχισε το αθλητικό του «ταξίδι» μέχρι και το υψηλότερο σημείο της Ελλάδας.

Ο Κώστας Πολύζος είναι έτοιμος να επαναλάβει το επίτευγμα αυτό, καθώς παρά την τεράστια κόπωση, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ο ίδιος ανέβασε, ευχαριστήθηκε όσο τίποτε άλλο τον αγώνα. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.