Ο Περέιρα κορυφαίος του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2021

Την καλύτερη του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Περέιρα εναντίον του Παναιτωλικού, στην ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ με 5-0 στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι γεγονός πως το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν και το ιδανικότερο για τον Νορβηγό μπακ του ΠΑΟΚ καθώς φάνηκε...ανέτοιμος ακόμα για το βασικά πλάνα του Γκαρσία. 

Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ήταν όμως πολύ καλός. Μπορεί να μην μοίρασε κάποια ασίστ ή να μην σκόραρε κάποιο από τα τέρματα των «ασπρόμαυρων», αλλά η απόδοση του ήταν θετική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. 

Κάλυψε πολλά χιλιόμετρα σε όλη την πλευρά, ήταν συνεπής αμυντικά και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ρήγματα στον χώρο ευθύνης του, ενώ συμμετείχε και στο επιθετικό κομμάτι με πολλές προωθήσεις, σωστές μεταβιβάσεις και γρήγορες μεταβάσεις. Έτσι ο Νορβηγός συγκέντρωση το 36,39% των ψήφων όσων συμμετείχαν. Στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας βρέθηκε ο Ροντρίγκο Σοάρες , ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ και ήταν εξαιρετικός, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Κάρολ Σφιντέρσκι , που επέστρεψε στα γκολ βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.