Κορυφαίος Ιταλός διαιτητής στην Τούμπα για τον «τελικό» με Κρασνοντάρ

Πέτρος Χαριζακλής28 Σεπτεμβρίου 2020

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα της Τετάρτης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Κρασνοντάρ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το μεγάλο παιχνίδι πλησιάζει και μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας του Δικεφάλου σε περίπτωση εισόδου στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στην Τούμπα λοιπόν, θα σφυρίξει ο έμπειρος Ιταλός, Ντανιέλε Ορσάτο, ο διαιτητής που σφύριξε τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί πριν από ένα μήνα. Ο 44χρονος διαιτητής είναι κατηγορίας Elite και έχει σφυρίξει σε πάνω από 80 διεθνείς αγώνες της UEFA και της FIFA.

Ο Ορσάτο έχει σφυρίξει ξανά στην Τούμπα, πριν 9 χρόνια (15/12/2011) στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ρούμπιν Καζάν (1-1) για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δίνοντας πέναλτι στον Δικέφαλο και κόκκινη κάρτα στην ίδια φάση στη ρωσική ομάδα. Για την ιστορία το πέναλτι είχε κερδίσει ο Γιώργος Γεωργιάδης και το μετέτρεψε σε γκολ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Βοηθοί του Ορσάτο θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεσάντρο Γκαλατίνι και Φαμπιάνο Πρέτι.

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Ιταλός, Ντανιέλε Ντοβέρι, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι συμπατριώτες τους, Μάρκο Γκούιντα, και Φίλιπο Μέλι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.