Κορτσιδάκης: Τι ισχύει με Λάμπρου και Φελίπε στον ΟΦΗ

Metrosport Team01 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κρητικός δημοσιογράφος, Γιώργος Κορτσιδάκης και αναφέρθηκε στο τι θα κάνει ο ΟΦΗ με τις περιπτώσεις των Λάμπρου και Φελίπε.

«Καλός παίκτης είναι ο Φελίπε. Είναι ποδοσφαιρική κλάση. Πριν τρία χρόνια που έπαιζε στην Σπόρτινγκ θα έπαιρνε μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ έναντι 10 εκατ. ευρώ. Όμως έπαθε χιαστό και κατέληξε στην Ελλάδα. Γιατί αν δεν πάθαινε χιαστό, δεν θα περνούσε καν από την Ελλάδα. Παίζει με πλάτη, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, έχει πληθωρικότητα στο παιχνίδι του και ξεχώριζε στον ΟΦΗ σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Στον ΟΦΗ ήταν δανεικός για έξι μήνες από την πορτογαλική ομάδα. Πιθανό η Σπόρτινγκ θέλει να τον πουλήσει. 

Είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη Σούπερ Λιγκ. Έκανε τη διαφορά. Σκόραρε οκτώ φορές και τα τελειώματά του ήταν εξαιρετικά. Όποιος θέλει τον Φελίπε πρέπει να κάνει πρόταση αγοράς, δύσκολα η Σπόρτινγκ να τον παραχωρήσει και πάλι δανεικό. Έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ, η οποία απ΄ ότι φαίνεται δεν καίγεται για να τον κρατήσει. Όποια ομάδα τον θέλει πρέπει να κάνει δυνατή πρόταση. Στον ΟΦΗ πέρασε καλά, αλλά ο ίδιος ξέρει ότι δύσκολα θα ανανεωθεί ο δανεισμός του στην κρητική ομάδα. Προφανώς έχει κάποια ενημέρωση από την Πορτογαλία».

Για τον Λάμπρου:

«Από εσάς μάθαμε για το ενδιαφέρον της Λέγκια για τον Λάμπρου. Δύσκολη είναι υπόθεση του Λάμπρου για τον ΟΦΗ. Θεωρώ λίγο δύσκολο να θέλει ο παίκτης να πάει σε μια ομάδα που τερμάτισε δέκατη στο Πρωτάθλημα και είναι εκτός Ευρώπης. Ο ΟΦΗ είχε προτείνει στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη μια συμφωνία συνιδιοκτησίας με επέκταση. Να έχουν δηλαδή και οι δυο ομάδες 50-50 τα δικαιώματα του παίκτη. Ο Μπίσεσβαρ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τον ΟΦΗ. Δεν ξέρω αν θα μείνει ή αν θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.