Κορωνοϊός: Πλησιάζει στο κόκκινο ο νομός Σερρών!

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2021

«Φλερτάρει» με κόκκινο ο νομός Σερρών, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού ανεβαίνουν συνεχώς. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Σερρών συναντήθηκε με τον Διοικητή της Αστυνομίας, τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ καθώς και τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αστυνομίας για να συζητήσουν για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για να μην μπει ο Νομός Σερρών στο κόκκινο.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο να είναι αυξημένη η προσέλευση των επισκεπτών για λόγους ψυχαγωγίας στις Σέρρες και γι' αυτό οι έλεγχοι θα είναι αυξημένοι. «Τα περιοριστικά μέτρα στην εστίαση που ισχύουν στους νομούς που βρίσκονται σε mini lockdown ενδεχομένως να οδηγήσουν από αυτό το Σαββατοκύριακο σε αυξημένη προσέλευση επισκεπτών για λόγους ψυχαγωγίας στην περιοχή μας.

Ήταν ένα φαινόμενο που ζήσαμε το ίδιο διάστημα το 2020 με τις γνωστές δυστυχώς συνέπειες για όλους μας. Συμφωνήσαμε σε ένα κοινό μέτωπο, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε τις ίδιες καταστάσεις. Ο αγώνας θέλει συμμάχους και με τη σημερινή συνάντηση αυτές οι συμμαχίες ενδυναμώνονται», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη.

Μάλιστα ο κ Χρυσάφης κάλεσε και τους επιχειρηματίες της εστίασης να τηρήσουν τον νόμο χωρίς παρεκκλίσεις προστατεύοντας τους Σερραίους και τους πιθανούς επισκέπτες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.