Κορωνοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον έκανε λόγο για... επιτυχία!

Metrosport Team27 Απριλίου 2020

Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στη στιγμή του μέγιστου κινδύνου για μία νέα έξαρση του κορωνοϊού, είπε ο Άγγλος Πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, παροτρύνοντας τους ανθρώπους να μην χάσουν την υπομονή τους. Ιδιαίτερη εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι έκανε λόγο για... επιτυχία, την στιγμή που στην Βρετανία έχουν καταγραφεί χιλιάδες θάνατοι.

«Τώρα αρχίζουμε να γυρίζουμε την παλίρροια» είπε αρχικά. Στη συνέχεια, αφού ζήτησε συγγνώμη επειδή «έφυγα από το γραφείο μου για πολύ περισσότερο απ' ότι θα ήθελα» τόνισε: «Αυτή είναι η στιγμή της ευκαιρίας, αυτή είναι η στιγμή που μπορούμε να κερδίσουμε πλεονέκτημα, είναι, όμως, και η στιγμή του μέγιστου κινδύνου.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βλέπουν την προφανή επιτυχία μας και αρχίζουν να αναρωτιούνται εάν τώρα είναι η ώρα να πάμε εύκολα στα μέτρα κοινωνικά μέτρα απόστασης.» Υπογράμμισε, ακόμη, ότι το Ηνωμένο Βασίλειο «έχει μέχρι στιγμής προστατεύσει συλλογικά το σύστημα Υγείας», αλλά και πως δεν μπορεί να πει στην παρούσα φάση με σιγουριά πότε ή ποιοι περιορισμοί θα αρθούν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.