Κορωνοϊός: Φόβοι ακόμη και για 4.000 κρούσματα

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Κατακόρυφη αύξηση στα κρούσματα αναμένεται να έχουμε σήμερα από τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δεδομένης της κατάστασης μέχρι σήμερα το πρωί, δεν αποκλείεται τα κρούσματα να κυμανθούν από 3.500 μέχρι και 4.000, σπάζοντας έτσι όλα τα ρεκόρ.

Με βάση τα χτεσινά κρούσματα τα οποία ήταν πάνω από 1.700 (αν και προηγήθηκε η Κυριακή) και με βάση το αρνητικό ρεκόρ που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, καθώς τα κρούσματα ξεπέρασαν τότε τα 3.500, σήμερα αναμένεται να έχουμε ακόμη μία δραματική αύξηση.

Ίσως μάλιστα, δούμε τις νέες μολύνσεις Covid-19 να ξεπερνούν και τις 4.000.

Χαρακτηριστική είναι πάντως και η εκτίμηση του κύριου Καπραβέλου, ο οποίος μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε πως θα γίνει άρση των μέτρων με 3.000 κρούσματα.

«Δεν ανησυχώ για 4ο κύμα ανησυχώ για την έκρηξη του 3ου κύματος που δεν την έχουμε περάσει ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε είναι υπέρ της ανθρώπινης δραστηριότητας όμως αυτή την στιγμή η Αθήνα με τέτοια πίεση που έχει και την μεγάλη διασπορά που υπάρχει είναι σαν ένα ηφαίστειο που μπορεί να εκραγεί και διερωτήθηκε «κλείσαμε με 1200 κρούσματα θα ανοίξουμε με 3000 και με γεμάτες τις ΜΕΘ;»

Σημείωσε πως αυτό μπορεί να μην γίνει με αλλαγή στρατηγικής και απομόνωση κρουσμάτων και αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Με τέτοια διασπορά του ιού οτιδήποτε την διευκολύνει θα έχει ως αποτέλεσμα να την παρατείνουμε, θα είναι δύσκολη μετά η αποκλιμάκωση αυτό υποστηρίζουμε οι υγειονομικοί» πρόσθεσε ο κ. Καπράβελος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.