Κορωνοϊός: Δραματικές εκκλήσεις Τζιτζικώστα-Ζέρβα, οδεύει ολοταχώς στο επίπεδο 4 η Θεσσαλονίκη

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2020

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη στο επίπεδο 3 (τα μέτρα θα ξεκινήσουν να ισχύουν από το βράδυ της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου) και ο κίνδυνος να πάει στο επίπεδο 4 είναι μεγάλος, λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων και της υγειονομικής επιβάρυνσης που υπάρχει.

Η κατάσταση θα εκτιμηθεί εκ νέου σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, καθώς αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, για να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Δείτε τι είπε ο κ. Ζέρβας πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό Open


Οι εκκλήσεις που ηδη απευθύνουν Περιφερειάρχης και Δήμαρχος, είναι δραματικές. Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε χθες σε τηλεοπτικό σταθμό ότι “πηγαίνουμε για lockdown αν δεν αντιληφθούν όλοι την κρισιμότητα της κατάστασης”, ενώ ο κ. Ζέρβας σε ραδιοφωνική συνέντευξη πως “αν δεν τηρηθούν τα μέτρα η Θεσσαλονίκη πολύ εύκολα θα περάσει στο επίπεδο 4, δηλαδή, στην κόκκινη ζώνη”

Μεταξύ των άλλων, Τζιτζικώστας και Ζέρβας θα κληθούν στην σημερινή συνάντησή τους να αποφασίσουν και για τις εορταστικές εκδηλώσεις 26ης και 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη και, σε συνεργασία με την αστυνομία, την αυστηροποίηση των ελέγχων, ιδιαίτερα όπου παρατηρείται έντονος συγχρωτισμός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.