Κορονοϊός: 37.000 αιτήσεις για το επίδομα των 800 ευρώ!

Metrosport Team01 Απριλίου 2020

Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου για το επίδομα των 800 ευρώ καθώς ανοικτή για όλους τους δικαιούχους της έκτακτης ενίσχυσης των 800 ευρώ είναι από σήμερα (1/4) το πρωί η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων.

Μέσα από το Metropolis 95.5 ο φοροτεχνικός Γιώργος Αβαρλής έδωσε ειδικές οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε την  σχετική  αίτηση. 

Στις πρώτες ώρες που έχει ανοίξει η πλατφόρμα έχουν υπάρξει χιλιάδες αιτήσεις για το σχετικό επίδομα, καθώς ογδόντα υπεύθυνες δηλώσεις το λεπτό συμπληρώνονται στην νέα πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr από εργαζόμενους επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή ή πλήττονται λόγω κορωνοιού.

Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 1η Απριλίου έχουν υποβληθεί πάνω από 37.000 αιτήσεις από εργαζόμενους που αιτούνται την αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως :

Οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις που έκλεισαν με κρατική εντολή υποβάλλουν αίτηση με βάσει το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του από σήμερα 1η Απριλίου έως και την Παρασκευή 10 Απριλίου, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση. 

Οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις που υπολειτουργούν βάσει ΚΑΔ υποβάλλουν αίτηση από 1η Απριλίου έως 30 Απριλίου και όποτε τεθούν σε αναστολή από τον εργοδότη τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.