Κορωνοϊός ένα χρόνο μετά! Ένας λαός θύμα μαθητευόμενων μάγων ή απατεώνων ασυνείδητων ή συνειδητών!

Αλέξανδρος Τσίγγος01 Μαρτίου 2021

Όλα τα lockdown βασίζονται σε ανεπαρκή στοιχεία η ελεύθερα μεταφραζόμενα στοιχεία η σε ψευδή στοιχεία και φαντασιώσεις.

Αντί να θεραπεύουν, προκαλούν ανυπολόγιστο κόστος χωρίς να είναι εργαλείο πρόληψης!

Ο ΕΟΔΥ, υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείου Εσωτερικών λειτουργούν σαν ιερατείο αποκρύπτοντας στοιχεία η μαγειρεύοντας στοιχεία η δείχνοντας τεράστια έλλειψη ανευθυνότητας στο μάζεμα πραγματικών στοιχείων η παντελή ανεπάρκεια και σε τρόπο λειτουργίας και ανθρώπων.

Η πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με ειλικρίνεια, με διαύγεια και διαφάνεια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, μέσα από την ανεπάρκεια των μηχανισμών και από την ανάγκη μιας κυβέρνησης που στην ξεκάθαρα υπηρετεί μια διαφορετική ατζέντα από αυτό που διαδίδει και προβάλει, με την βοήθεια των Μέσων Μαζικής Διασποράς Ψεμάτων, να δημιουργεί στον πολίτη μιας διαφορετική, λανθασμένη και ασαφή πραγματικότητα, χυδαίως παραπλανώντας τον.

Και επειδή δε τους βγαίνουν τα στοιχεία, μέσα από τον Αυταρχισμό της επιβολής και τις ιδεοληψίες, όχι μόνο των πολιτικών αλλά και των επιστημόνων, είναι απόλυτα ικανοί στην διαφυγή από την μια των προσωπικών τους ευθυνών, όχι μόνο των πολιτικών αλλά και των ίδιων των επιστημόνων, που δέχτηκαν να εργαστούν με αριθμούς σχεδόν φαντάσματα, να επιβάλουν εγκλεισμούς και λουκέτα μέχρι να μας ξεκάνουν όλους.

Χωρίς πραγματική πρόληψη οι οριζόντιες τιμωρίες των πολιτών με τον περιορισμό τους, είναι το νέο υλικό για τον κάθε ένα επιστήμονα, που έβαλε την Ελληνική κοινωνία σε ένα πείραμα για να βγάλει επιστημονικές μελέτες! Η καταστροφή της συναισθηματικής μας συμπεριφοράς, ως λαού της Μεσογείου, την κοινωνικότητα μας, ήταν το αποτέλεσμα αυτών πειραμάτων τους! Γιατί τι άλλο είναι αυτοί οι άνθρωποι που σήμερα μαθαίνουν πάνω στην κασίδα μας. Μαθαίνει η επιστήμη αυτά που υποτίθεται θα γνώριζε για να μας προτείνει και να προλάβει μια υποτιθέμενη πανδημία. Κι όλα σε μια λογική, δε μας αρέσει αυτός ο λαός και αν δεν αλλάξει θα τιμωρηθεί μέχρι να αλλάξει!

Και έχουν οδηγήσει τον κόσμο στο να είναι έτοιμος να πηδήξει από τα μπαλκόνια του και τα ψυχοφάρμακα!

Το κλείσιμο της εστίασης, της απόλαυσης του καφέ μας που οδήγησε 700.000 εργαζόμενους σε αυτή στην ανεργία και 77.000 καταστήματα της στην πτώχευση, σήμερα διαπιστώνουμε ότι μικρή επίπτωση έχει στην μείωση της υποτιθέμενης πανδημίας.

Και λεω υποτιθέμενης γιατί όσο τρελό κι αν φαίνεται στον αναγνώστη, δεν υπάρχει στην Δύση απομόνωση ΑΥΤΟΥ του ιού εργαστηριακά, αλλά ένα μοντέλο που παρέδωσαν οι Κινέζοι πριν ένα χρόνο. Ψηφιακό μοντέλο! Με την γρίπη να έχει εξαφανιστεί σε όλο το Δυτικό ημισφαίριο, με την επιμονή τους να ορίζουν τον ιό σα κάτι διαφορετικό από γρίπη, με την νόθευση των στοιχείων των θανάτων, τι άλλο συμπέρασμα να βγάλει κανείς για όλους αυτούς τους ανθρώπους με πανεπιστημιακά πτυχία;

Οι ίδιοι οι επιστήμονες, όπως ο κύριος Σαρηγιάννης που θεωρεί ότι όλη αυτή η συνθήκη εξυπηρετεί τις ιδέες του για μια άλλη κοινωνία, λέει ότι ούτε καν τώρα δεν έχουμε εργαλεία πρόληψης μιας πανδημίας. Την στιγμή που εκπονεί μελέτες, μοντέλα και ανακοινώνει την ανάγκη των σκληρών lockdown, όχι για την συμμόρφωση μας για να μην αρρωστήσουμε, αλλά την συμμόρφωση μας ως πολίτες με τις ιδεολογίες και ιδεοληψίες του απέναντι στο περιβάλλον.

Αναφέρει για παράδειγμα μια φράση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης κύριου Cuomo, να ξεπεράσουμε το εγώ και να το κάνουμε εμείς. Ποιανού; Του ανθρώπου που έκρυβε και μαγείρευε τα στοιχεία θανάτων στην πολιτεία του, για να καλύψει τις εγκληματικές τους πράξεις που οδήγησαν σε δεκάδες χιλιάδες θανάτους υπερήλικων, που ζητούν πλέον και οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι:

Α. Την κατάργηση των εξουσιών που απέκτησε λόγω της πανδημίας.

Β. Την ποινική του δίωξη

Παράλληλα ήδη κατηγορείται από πρώην συνεργάτιδες του, τον αριθμό δύο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Αυτού του κυρίου που τα έπραξε όλα αυτά σε μια λογική αντι-Τραμπικής πολιτικής!!!

Είναι αλήθεια πως καιρό τώρα, έχουμε στόχο τις περιώνυμες ανακοινώσεις από την Επιδημιολογία των λυμάτων! Δηλαδή πόσος ιός είναι μαζεμένος στις ελληνικές χαβούζες! Πόσο φορτίο ιού είναι μαζεμένο στις αφοδεύσεις μας!

Γιατί αυτές οι ανακοινώσεις έχουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για το προσωπικό Λουκέτο μας, τα λουκέτα της ζωής μας.

Παρακολουθείστε από το 21 λεπτό μέχρι το 28 τι πραγματικά λέει. Η κατάσταση είναι ήξεις αφίξεις.. και κάθε του φράση ακύρωση της προηγουμένης. Ένα θολό τοπίο ανεπίτρεπτο για την επιστήμη του και το κύρος της! Παράδειγμα, «περιμένουμε την αποκλιμάκωση σε δυό τρεις μέρες και όχι αύριο μεθαύριο»!! «Οι μεταλλάξεις είναι ένας παράγοντας επικινδυνότητας ενώ όπως ομολογεί από ελλείψεις δεν τις έχει μελετήσει η ομάδα του»!! Εργάζεται σε ΣΕΝΑΡΙΑ με όρους αβεβαιότητας και προβλέπει το επόμενο δίμηνο να πάμε χειρότερα, λιγο πριν από το Πάσχα αλλά βασικά μετά το Πάσχα και ποιο θα είναι το πραγματικό τελικά ΣΕΝΑΡΙΟ δε γνωρίζει! Δεν είναι σενάριο η ζωή των ανθρώπων αγαπητέ κύριε Σαρηγιάννη!

Όταν δε, τον ρωτάνε ποιες παραμέτρους χρησιμοποιεί στο μοντέλο του τι μας αποκαλύπτει; Ότι παίρνει τα στοιχεία από την κινητικότητα της Google (ω ναι, η google παρακολουθώντας τα κινητά μας για να δει που κινούμαστε), παίρνει στοιχεία από τον ΕΟΔΥ, που λίγο αργότερα και ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι συνομιλητές ομολογούν ότι μπορεί να είναι και πλαστά, σίγουρα είναι παντελώς ανακριβή!!! Λέει πως είναι τόσα λίγα αυτά που παίρνει που είναι σα να ζητάει ένας διψασμένος νερό στην έρημο!! Και χρησιμοποιεί μοντέλα κοινωνικής συμπεριφοράς από το παρελθόν, όταν ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΩΣΕΙ η ζωή της πόλης. Δηλαδή μοντέλα συμπεριφορές για τα σχολεία, τα καταστήματα, εστίαση, μετακίνηση ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ σήμερα, γιατί δε λειτουργούν!!!!!!!

Σήμερα λοιπόν λέει ότι θα του δώσουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία!!! ΘΑ! Είναι να τρελαίνεσαι! Γιατί ο άνθρωπος και επιστήμονας αυτός, χρησιμοποιεί την ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΛΟΓΙΑ και όχι την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Εικάζει ο άνθρωπος!!! Αυτά λοιπόν που παράγει τι κάνουν; Αναπαράγει έναν Φαύλο Κύκλο καταστροφικών αποφάσεων!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ σήμερα μετά από ένα χρόνο ποιο είναι στην πραγματικότητα το ιολογικό φορτίο της χώρας! Ούτε οι επιστήμονες που είναι η δουλειά τους, ούτε φυσικά η κυβέρνηση που έχει βγάλει την ΜΑΣΚΑ της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ της ΕΠΙΒΟΛΗΣ και της ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ οριζόντια και κάθετα! Γιατί τι άλλο είναι όταν όλοι αυτοί οι χαρούμενοι και δήθεν σοβαροί τύποι, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, ο κύριος Χαρδαλιάς, ο κύριος Τσίοδρας και όλη αυτή η κουστωδία των ανευθυνουπεύθνων αν όχι Εγκληματίες, ΕΚΟΥΣΙΑ η ΑΚΟΥΣΙΑ ενός ολόκληρου λαού;;;;;

Ζητούμε ευθέως από τον κύριο Σαρηγιάννη να μας καταθέσει με ακρίβεια τι υλικό και παραμέτρους, χρησιμοποιεί στο μοντέλο του, που μας καταδικάζει στην εξαθλίωση μας, επειδή είναι το εργαλείο που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση.

Τι μέθοδο, αν βέβαια συλλέγουν υλικό από τον βιολογικό λυμάτων της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιούν για την ταυτοποίηση του ιϊκού φορτίου, ποιο είναι το πρωτόκολλό που ακολουθούν και τέλος πόσο οι ιδέες του επηρεάζουν την εργασία του, καθιστώντας την μη αντικειμενική και άρα μη επιστημονική!

Α ναι! .. Όλες οι χώρες της Ευρώπης, πάνω κάτω έτσι δουλεύουν! Και σήμερα οι επιστήμονες θέλουν να επιβάλουν ένα ΔΥΝΑΜΙΚΟ σύστημα επιτήρησης, δηλαδή την παρακολούθηση του κάθε ένα μας κάθε στιγμή!

Κρέας τα κανόνια ο άνθρωπος για τους πλουτοκράτες.

Κρέας για τα δεδομένα των επιστημόνων και των επιστημονικών τους μελετών!

Το άρθρο δόθηκε στον κύριο Σαρηγιάννη για σχολιασμό αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάποια ανταπόκριση από μέρους του.

Συγχαρητήρια στο TV Κρήτης, στην εκπομπή Αντιθέσεις και στον Γιώργο Σαχίνη.

Όλη η εκπομπή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά κυρίως από το 20.00...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.