Κορνατσίνι: «Χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, μπορεί και άλλα γκολ ο Αουγκούστο»

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2020

Προσαρμόστηκε άμεσα και αισθάνεται χαρούμενος ο Ντούγκλας Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Λέο Κορνατσίνι, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εκφράζοντας παράλληλα την ευχή του να έχει και άλλη ευκαιρία να κληθεί στη Βραζιλία ο 23χρονος μέσος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που σημείωσε: «Ήταν πολύ χαρούμενος που πέτυχε γκολ με τον ΠΑΟΚ».

Εάν του προκάλεσε εντύπωση: «Για μένα δεν ήταν έκπληξη. Εάν του δώσεις την ελευθερία μπορεί να βάλει και άλλα τέτοια γκολ. Έχει την ικανότητα. Μπορεί να παίξει και στη θέση 6 και στη θέση 8».

Εάν έχει προσαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη: «Έχει προσαρμοστεί απόλυτα. Νιώθει άνετα στην Θεσσαλονίκη και είναι χαρούμενος».

Τη μάχη του τίτλου: «Είναι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι. Ο τίτλος θα κριθεί στα λάθη και στα ντέρμπι. Τα ντέρμπι θα είναι καθοριστικά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος».

Την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην πάει ο Αουγκούστο στην Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας: «Η Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας δεν είναι το πιο εύκολο να σε καλεί. Παίζει ρόλο η ποιότητα και το τάιμινγκ. Ελπίζω να έχει στο μέλλον μια δεύτερη ευκαιρία. Θα ήταν κάτι καλό και για τον ΠΑΟΚ και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εγώ είμαι λίγο αναστατωμένος, σέβομαι όμως την απόφαση του ΠΑΟΚ και ελπίζω ότι μπορεί να έχει και πάλι την ευκαιρία να πάει στο μέλλον».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.