Κόρμπος: «Η Ρενάτα θα ήθελε να πάω στο μνημείο»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2020

Για την κίνηση που έκανε στο τέλος της αναμέτρησης με τον Αρη, να πάει στο μνημείο του «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους αδικοχαμένους οπαδούς των κιτρινόμαυρων, μίλησε ο Παναγιώτης Κόρμπος.

«Οταν έβγαλε η Ρενάτα το πρόβλημα, οι οπαδοί του Άρη είχαν κρεμάσει πανό για την Ρενάτα. Οπότε από εκεί ψηλά που μας βλέπει τώρα, θα ήθελε και αυτή να το κάνω. Ήταν εκ μέρος όλων των παικτών της ομάδας, όπως τίμησαν την Ρενάτα μας έτσι και εμείς σαν ομάδα κάναμε αυτή τη κίνηση» είπε σχετικά και συνέχισε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε: «Είχα πάει στο νοσοκομείο και έφτασα χθες το βράδυ. Ηταν δύσκολο αλλά εντάξει, προέχει η ομάδα, να μαζέψουμε βαθμούς, οπότε δεν μπορούσε ο πυρετός να με κρατήσει μακριά».

Κατέληξε λέγοντας: «Σίγουρα όταν δέχεσαι σε δέκα λεπτά δυο γκολ, είμαι κομβικό. Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει όσο μπορούμε να διορθώσουμε τα αμυντικά λάθη, δεν έχουμε δικαίωμα από εδώ και πέρα για λάθη. Πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, πρέπει να κερδίσουμε την Ξάνθη. Να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια στο παιχνίδι που έρχεται».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.