Κορμαρής και Νασιόπουλος για το παιχνίδι ΑΕ Ευόσμου-Αναγέννηση Χαλκηδόνας

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2021

Ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου Κώστας Κορμαρής μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 2-1 της ομάδας του επί της Αναγέννησης Χαλκηδόνας είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε. Ελπίζουμε να είμαστε υγιείς και να παιχτεί η φετινή χρονιά. 

Ηταν μια δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, χωρίς να δημιουργήσουμε καθαρές ευκαιρίες. Προηγηθήκαμε με 1-0, στη συνέχεια έγινε και το 2-0 και πιστέψαμε ότι τελείωσε το ματς. Από μια αδράνεια δώσαμε το πέναλτι, μείωσε σε 2-1 η Χαλκηδόνα αλλά δεν ανησυχήσαμε στη συνέχεια. Το φετινό πρωτάθλημα είναι παράξενο και μικρό. Δεν θα υπάρχουν διαφορές και οι τραυματισμοί θα παίξουν ρόλο. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα»

 Aπό την Αναγέννηση Χαλκηδόνας ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Νασιόπουλος τόνισε: «Ηταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες καθώς παίζαμε σε πλαστικό γήπεδο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ως ένα σημείο το καταφέραμε. Δεν είχαμε επιθετικά τις φάσεις αλλά τακτικά είχαμε φέρει στα μέτρα μας το παιχνίδι. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και πήρε τη νίκη η ΑΕ Ευόσμου. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.