Κορμαρής και Χαλιλάι για την ισοπαλία στον Εύοσμο

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2022

Δεν υπήρξε νικητής στο παιχνίδι της ΑΕ Ευόσμου με τον Ιωνικό και οι δύο προπονητές μίλησαν για το παιχνίδι.
«Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Η ΑΕ Ευόσμου ήταν ελαφρώς καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σε ένα παιχνίδι που λόγω του αέρα και του γηπέδου δεν είχε πολλές φάσεις. Οι ομάδες επανήλθαν μετά από μεγάλη αποχή. Συνεχίζουμε» είπε ο Εμιλιάνο Χαλιλάι.

Ο Κώστας Κορμαρής από πλευράς ΑΕ Ευόσμου μετά τον αγώνα επισήμανε: «Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες ήμασταν καλύτεροι, είχαμε την κατοχή και στα δύο ημίχρονα και περισσότερες φάσεις από τον αντίπαλο. Πλην της φάσης του γκολ δεν μας απείλησε ο Ιωνικός και αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήταν η ΑΕ Ευόσμου. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά απέναντι στον Ιωνικό που είναι το φαβορί για να κοντράρει τον Καμπανιακό».

Για τη συνέχεια ο Κώστας Κορμαρής τόνισε: «Όπως ήρθαν τα πράγματα θα κάνουμε εξονυχιστική αξιολόγηση του υλικού κάτω από συνθήκες πίεσης επιζητώντας σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και όπου αυτό μας οδηγήσει και από κει και πέρα θα κοιτάξουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για του χρόνου ελπίζοντας αυτή τη φορά να γίνει ένα κανονικό πρωτάθλημα»


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.