Κορέιρα-Μασάδο για Κορέα: «Σημαντική μεταγραφή για τον Άρη»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο Μιγκέλ Κορέιρα και ο Μανουέλ Μασάδο.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος και ο συμπατριώτης του και άλλοτε προπονητής του Άρη μίλησαν για τον Χόρχε Κορέα με τον οποίο συμφώνησαν οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιγκέλ Κορέιρα:

«Δεν έπαιξε πολλές φορές αλλά είναι από τους καλύτερους παίκτες της Μαρίτιμο. Του αρέσει να έχει την μπάλα δε βάζει πολλά γκολ αλλά δίνει καλές μπαλιές και δύσκολα του παίρνεις την μπάλα. Είναι γρήγορος πρώτα από όλα θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Παίζει και πιο μπροστά και στην άκρη. Θα είναι καλή μεταγραφή για τον Άρη.

Γιατί δεν έπαιζε στην Μαρίτιμο: «Δεν είχε πολλή τύχη. Ήταν εδώ 3,5 χρόνια και η Μαρίτιμο είχε 8 προπονητές. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να αλλάζουν οι προπονητές άρα και οι φιλοσοφίες. Την τελευταία σεζόν άλλαξε πολλούς προπονητές. Αυτό δεν είναι καλό για έναν παίκτη. Στον Άρη αν έχει έναν προπονητή και δουλεύει με ησυχία θα κάνει καλή πορεία».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανουέλ Μασάδο:

«Είχα σαν αντίπαλο τον Κορέα τον ξέρω καλά. Είναι κοντός αλλά γρήγορος. Το καλό του πόδι είναι το αριστερό αλλά παίζει δεξιά και μπορεί να παίξει σαν δεκάρι πίσω από τον επιθετικό. Είναι 28 χρονών και είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του, έχει πείρα. Του αρέσει να παίζει από δεξιά κι να σουτάρει. Δεν γνωρίζω καλά τον φετινό Άρη αλλά νομίζω θα είναι πολύ σημαντική μεταγραφή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.