Κόρχουτ: «Δεν έχω επαφή με τον Παναθηναϊκό»

Metrosport Team05 Απριλίου 2020

Καμιά επαφή με τον Παναθηναϊκό δεν έχει ο Μιχάι Κόρχουτ.

Ο αμυντικός του Άρη μίλησε στην ουγγρική ιστοσελίδα haon.hu για το πώς περνά τον καιρό του στη Θεσσαλονίκη λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί λόγω του κορωνοϊού.

Παράλληλα απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν να έχει επαφές με το «τριφύλλι». 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάι Κόρχουτ:

Για την καραντίνα: «Μείναμε στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούσαμε να πάμε στην Ουγγαρία. Βρισκόμαστε σε καραντίνα για εβδομάδες. Έπρεπε να μείνουμε, γιατί στην παρούσα κατάσταση, είναι απρόβλεπτο πότε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε. Προς το παρόν, η κατάσταση στην Ελλάδα φαίνεται ότι θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Μπορείς να βγεις έξω μόνο με την ταυτότητά σου και να αποδείξεις τον σκοπό της εξόδου σου. Από ότι βλέπω, οι άνθρωποι εδώ ακολουθούν τους περιορισμούς.

Βοηθάω τη σύζυγό μου στο μαγείρεμα. Διαβάζουμε και βλέπουμε ταινίες, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον χρόνο μας».

Για το πώς προπονείται: «Μπορείς να πας για τρέξιμο εδώ αλλά όχι με ένα μέλος της οικογένειας. Ευτυχώς, έχουμε ένα δάσος κοντά στο οποίο μπορώ να βγω για να κινηθώ».

Για το αν έχει δεχτεί κρούση από τον Παναθηναϊκό: «Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι το συμβόλαιο του αριστερού τους μπακ (σ.σ του Ινσούα) λήγει και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Αλλά ούτε εγώ ούτε ο ατζέντης μου έχουμε κάνει κάποια επαφή, γι 'αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.