Κορακάκη για λαμπαδηδρομία, Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Φεβρουαρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και μίλησε για την τιμή που της έγινε από την Ολυμπιακή Επιτροπή να είναι η πρώτη λαμπαδηδρόμος της Ολυμπιάδας του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, η Κορακάκη αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι ο βασικός της χορηγός, εκφράζοντας τη θέλησή της να συνεχιστεί η συνεργασία που έχουν και τα επόμενα χρόνια.

«Αισθάνθηκα μεγάλη συγκίνηση, δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά που νιώθω. Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή για μένα κι ανυπομονώ να τη ζήσω τον επόμενο μήνα. Ευχαριστώ την Ολομέλεια της Ολυμπιακής Επιτροπής, για αυτήν την τολμηρή της απόφαση. Τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη τελετή ήταν ανδροκρατούμενη, οπότε μιλάμε για μία πολύ τολμηρή απόφαση και τους ευχαριστώ πολύ. Μάλιστα, τελευταία λαμπαδηδρόμος πριν η φλόγα φύγει από την Ελλάδα για να γυρίσει τον κόσμο, θα είναι ακόμη μία σπουδαία γυναίκα, η Κατερίνα Στεφανίδη».

Για την προετοιμασία της για την Ολυμπιάδα του Τόκιο: «Βρισκόμαστε στο πικ της προετοιμασίας μας. Έμειναν μόνο πέντε μήνες και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Όπως σε κάθε αγώνα και διοργάνωση, πάμε εκεί με τις μεγαλύτερες βλέψεις».

Για το αν προλαβαίνεις να παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο. Παρακολουθώ μόνο από το ίντερνετ τα αθλητικά δρώμενα για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο βασικός μου χορηγός μέχρι το τέλος του 2020. Από το 2016 η Σουρωτή, η εταιρία του δηλαδή με στηρίζει και θέλουμε να συνεχιστεί η συνεργασία που έχουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.