Κόπωση, Covid και ΑΕΚ φέρνουν το... rotation

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δικέφαλος του Βορρά αγωνίστηκε την περασμένη Πέμπτη απέναντι στην Μίντιλαντκαι χρειάστηκε να φτάσει στην διαδικασία των πέλαλτι για να πάρει την σπουδαία πρόκριση. 

Η δεδομένη κόπωση αλλά και το απαιτητικό ματς που έρχεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ οδηγούν τον Λουτσέσκου σε rotation. Αλλά δυστυχώς για τον προπονητή του ΠΑΟΚ υπάρχει και απουσία ποδοσφαιριστή που χθες μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους βρέθηκε θετικός στον Covid. 

Ακολουθείται ήδη το υγειονομικό πρωτόκολλο αλλά είναι προφανές πως ο συγκεκριμένος δεν θα δώσει το παρόν ούτε στο ματς με την ΑΕΚ μεσοβδόμαδα στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα δεν πρέπει να λησμονούμε πως υπάρχουν και αναγκαστικές απουσίες όπως του Κούρτιτς που είναι τιμωρημένος ενώ ο Ακπομ έμεινε εκτός για δεύτερο ματς αφού δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις όπως και ο Μουργκ. 

Εκτός έμεινε και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς όπως και οι Αουγκούστο, Κρέσπο που την Πέμπτη είχαν ένα απαιτητικό ματς. Το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στην Τούμπα με το πρόγραμμα να είναι επικεντρωμένο στην τακτική, την ανάπτυξη και τις στατικές φάσεις. 

Οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Σάστρε , Τέιλορ , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Σίντκλεϊ , Γιαξής, Τσιγγάρας , Σβαμπ , Σοάρες , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Μιτρίτσα , Τσόλακ , Κούτσιας. 

Από τη στιγμή που έμειναν εκτός αποστολής οι Αουγκούστο-Αντρίγια δεν κινδυνεύουν να δεχθούν την κίτρινη κάρτα. Αμφότεροι έχουν από έξι. Ετσι πρακτικά δεν κινδυνεύουν να απουσιάσουν και από τους δυο τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος που είναι με την ΑΕΚ και τη Λαμία. Από τη στιγμή που έμεινε εκτός αποστολής και ο Κρέσπο θα παραμείνει στο όριο των τριών κίτρινων καρτών. Να σημειώσουμε πως σήμερα δεν παίζει ο Κούρτιτς αφού θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.