Κοπιτσής: «Με την απόδοση που είχε η ΑΕΚ στην Τούμπα μπορεί να προκριθεί στα ημιτελικά»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χάρης Κοπιτσής, ο οποίος αναφέρθηκε στον χθεσινό πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχρισε φαβορί για πρόκριση την Ένωση.

«Νομίζω ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν ικανοποιητικό για την ΑΕΚ. Με την απόδοση που είχε δείχνει ότι έχει προβάδισμα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Μπορούσε χθες η Ένωση να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Μιλάμε για δυο μεγάλες ομάδες. 

Δεν θα μπω στην αντιπαράθεση και δεν θα απαντήσω στα όσα είπε ο Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του. Η ΑΕΚ ερχόταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα, προσέγγισε πολύ καλά το ματς με τον ΠΑΟΚ και παρά τις απουσίες μπορούσε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Η ομάδα του Γιαννίκη στάθηκε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. 

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και δεύτερο ημίχρονο και η ΑΕΚ επαναλαμβάνω μπορεί να προκριθεί. Και οι δυο ομάδες φέτος έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, όμως αμφότερες έχουν στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ αν λύσει κάποια θέματα από το κέντρο και πίσω μπορεί να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.