Κοπή βασιλόπιτας με τα μεγαλύτερα χαμόγελα για το προσωπικό του Μακεδονικού

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2022

Το βράδυ της Δευτέρας (21/02), όλο το προσωπικό του Μακεδονικού, εργαζόμενοι/ες σε κάθε τομέα, σε κάθε αθλητικό τμήμα, όπως και στο ΚΔΑΠ, αλλά και σε κάθε πόστο – διοικητικό ή μη – που υποστηρίζει τη λειτουργία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, βρέθηκαν και συνέφαγαν στο εστιατόριο Tandur στη Νεάπολη, προκειμένου να κόψουν τη βασιλόπιτα του 2022 και να ανταλλάξουν ευχές και ελπίδα για το έτος στο οποίο ήδη βαδίζουμε, με γλυκά χαμόγελα να γεμίζουν τον ζεστό χώρο του αγαπημένου μας εστιατορίου.

Από τους συνολικά 90 περίπου εργαζομένους του συλλόγου, οι 70 κατάφεραν να δώσουν το «παρών/παρούσα» στο δείπνο, σε μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν όσο ποτέ άλλοτε τη δυναμική που εκπέμπουν ως σύνολο, ως τα ζωτικά όργανα για να «προχωρά» ο Μακεδονικός προς τις επιτυχίες, την υγεία και την ποιότητα.

Αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και τις παρευρισκόμενες, ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Παύλος Ανδρώνης, μίλησε με συγκινητικά για την ιστορία και τη βαριά κληρονομιά που φέρει μαζί του, σε κάθε γράμμα του ονόματος του αλλά και σε κάθε έκφανση της δράσης του στην καθημερινότητα ο Μακεδονικός.

Ακολούθως, το μαχαίρι έκοψε τη βασιλόπιτα του 2022 και ανέδειξε τέσσερις τυχερούς, που βρήκαν τα φλουριά στα κομμάτια τους! Πρόκειται για τον προπονητή των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών, Λάμπη Μπαμπαλιούτα, τον εργαζόμενο στον τομέα συντήρησης, Μπάμπη Μπασδέκη, τον δάσκαλο ρομποτικής στο ΚΔΑΠ, Δημήτρη Δούβανη, και τον προπονητή της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, Δημήτρη Φλώρο!

Ο Μακεδονικός εύχεται στη μεγάλη, πράσινη οικογένεια των εργαζομένων του υγιή και τυχερή χρονιά, γεμάτη ποιότητα, χαμόγελα, αλληλεγγύη και αγάπη! Οι ίδιες ευχές δίδονται και στους ανθρώπους του Tandur, που πάντα στέκονται στο πλευρό του συλλόγου θέτοντας ψηλά τον πήχη της εξυπηρέτησης.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.