Ακαδημία Αρσακλή - Βασίλης Βασιλάκος: Η κοπή πίτας με εκλεκτούς προσκεκλημένους

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2023

Μέσα σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αρσακλή - Βασίλης Βασιλάκος έκοψε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 στο bistro bar Les Zazous της Καλαμαριάς, τις πρωτοχρονιάτικες πίτες της για το 2023. 

Οι μικροί ποδοσφαιριστές, παρουσία των προπονητών τους Βασίλη και Δημήτρη Βασιλάκου, έκοψαν τις βασιλόπιτες τους, ενώ η ακαδημία είχε φροντίσει και για δώρα τα οποία παρέλαβαν οι τυχεροί. Την Ακαδημία τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση βετεράνοι ποδοσφαιριστές που συνομίλησαν με τους μικρούς αθλητές, τονίζοντας την σημασία της ευγενούς άμιλλας και της φιλοσοφίας του ποδοσφαίρου. 

Ο Γιώργος Κούδας, ο Κούλης Αποστολίδης, ο Κώστας Ορφανός, ο Νίκος Καραγεωργίου, μοιράστηκαν στιγμές από την πορεία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δέχτηκαν τον θαυμασμό μικρών και μεγάλων. Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Παιδείας κα Ελένη Γιαννούδη, ενώ απο την πλευρά της Νομαρχίας παρευρέθησαν οι κύριοι Φάνης Παπάς και Σωκράτης Δωρής.

Οι προπονητές της ακαδημίας ευχαριστούν γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη και την στήριξη και εύχονται καλή χρονιά με υγεία και αθλητική παιδεία!


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.