Κοπέλης: Καταφέραμε να το γυρίσουμε, Καρφής: Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

 Πολύτιμους βαθμούς πήρε η ΑΕ Χαριλάου κόντρα στον Κεραυνό Μονοπηγάδου και ο προπονητής της Στράτος Κοπέλης είπε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πολύ σκληρό και από τις δύο ομάδες. Αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε. Καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα. Πλέον κοιτάμε τον αγώνα με τον Αργοναύτη». Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΧ Μπαΐρακταρίδης Ναθαναήλ τόνισε: «Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα και ψυχή και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι». 

Ο Αρσένης Χρηστίδης από την πλευρά του τόνισε: «Αργήσαμε να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε γκολ από δικό μας λάθος αλλά καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Συνεχίζουμε». 

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του Κεραυνού Βαγγέλης Καρφής είπε: Δίκαιο ήταν το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε τόσο καλά. Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι». Ο Ιωάννης Καράδαγλης τόνισε: «Ηταν ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με τρεξίματα. Δεν ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια, τα παλεύουμε όλα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ώστε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο Κων. Ρεγκούζας επισήμανε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί σε αντίθεση με το δεύτερο». Ο Δήμος Βλαχόπουλος από την πλευρά του τόνισε: «Στόχος είναι η τετράδα. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Ραιδεστού που είναι δύσκολη ομάδα και προέρχεται από ανώτερες κατηγορίες. Προσπάθεια θα είναι να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας όπου παραμένουμε αήττητοι εδώ και τρία χρόνια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.