Κόπα Άφρικα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Έτο, μετά την πρόκριση επί του Καμερούν

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2024

Το φετινό Κόπα Άφρικα έχει «χαρίσει» μέχρι στιγμές έντονες στιγμές συγκίνησης, αφού η κάμερα έχει απαθανατίσει τα δάκρυα πολλών συμμετεχόντων. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν και θρύλος της ομάδας, Σάμουελ Ετό, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την επική νίκη της χώρας του επί της Γκάμπια.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι το 85' το Καμερούν του Άρολντ Μουκουντί βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1 και εκτός διοργάνωσης, με μια αλληλουχία γεγονότων να του δίνουν την απευθείας πρόκριση στη φάση των "16" μέσω της κατάκτησης της δεύτερης θέσης.

Αρχικά στο 87' με αυτογκόλ της Γκάμπια και στη συνέχεια με γκολ του Κρίστοφερ Γού στο 90+1' το ματς γύρισε τούμπα, με τους έξαλλους πανηγυρισμούς να ξεσπάνε μετά και το γκολ που δέχθηκε η Γουϊνέα του Αγκιμπού Καμαρά στο 90' από τη Σενεγάλη, με το Καμερούν να παίρνει εν τέλει τη δεύτερη θέση λόγω της καλύτερης επιθετικής συγκομιδής.

Όλα αυτά προκάλεσαν το «ξέσπασμα» του Σάμουελ Ετό, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν να ξεσπάει σε κλάματα στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της επικής αναμέτρησης, όταν και παρευρέθηκε για να γιορτάσει με τους πρωταγωνιστές και να τους δώσει συγχαρητήρια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.