Κόπα Άφρικα: Αυτά τα παιχνίδια του Άρη θα χάσει ο Καμαρά

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2021

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά άρχισε να αναπτύσσει την επαφή που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη με Ιωνικό για το πρωτάθλημα και με ΟΦΗ για το Κύπελλο, χρίστηκε σκόρερ, ωστόσο ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να στερηθεί των υπηρεσιών του λόγω του Κόπα Άφρικα. 

Ο Ντιντιέ Ντα Ρόσα, ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Μαυριτανίας συμπεριέλαβε τον ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» στην αποστολή της χώρας του για το Κόπα Άφρικα και δημιουργεί ένα... κενό στην επιθετική γραμμή των Θεσσαλονικέων, αλλά το σημαντικό είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο θα λείπει ο 25χρονος φορ.

Η διοργάνωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 Ιανουαρίου του 2022, με την Εθνική Μαυριτανίας να δίνει μία σειρά τριών αγώνων με την Γκάμπια (12/1), την Τυνησία (16/1) και το Μάλι στις 20/1. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να φανεί αν η Μαυριτανία προκριθεί στην επόμενη φάση, καθώς περνάνε σίγουρα οι δύο πρώτοι του εκάστοτε ομίλου και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις οι τρίτοι. Σε περίπτωση που η χώρα του Καμαρά δεν προκριθεί, σημαίνει ότι μετά τις 21/1 ο ίδιος αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής, ειδάλλως θα υπάρξει αλλαγή προγράμματος...

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, υπάρχουν κομβικά παιχνίδια που ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεση του τον ποδοσφαιριστή, καθώς με βάση το πρόγραμμα που υπάρχει αναμένεται να λείψει από την πρεμιέρα του Άρη για το 2022 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 5/1, ενώ εν συνεχεία δεν θα βρίσκεται στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο εντός έδρας στις 9/1 αλλά και με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 15 του μήνα εκτός έδρας, όπως και την αναμέτρηση με τη Λαμία που είναι ορισμένη για τις 23/1 πάλι εκτός έδρας. 

Με την κλήρωση του Κυπέλλου να αναμένεται τις επόμενες ημέρες, ο Άρης θα μάθει τον αντίπαλο του για τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 18/19/20- 1 αλλά και στις 25/26/27-1 κάτι που σημαίνει ότι θα λείπει σίγουρα από την πρώτη αναμέτρηση και σε περίπτωση που η Μαυριτανία δεν προκριθεί η συμμετοχή του θα είναι στον... αέρα για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των οκτώ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.