Κοντράστ απόψεων στην Λέφσκι για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός19 Ιουνίου 2022

Μπορεί ο προπονητής της Λέφσκι, Στάνιμιρ Στοΐλοφ να χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Conference League, ωστόσο, ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Ιβελίν Ποπόφ, πιστεύει ότι ο βουλγαρικός σύλλογος έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Όλα αυτά την ώρα που ο πρόεδρος της ομάδας, Νάσκο Σιράκοφ, δήλωσε φαν του Δικεφάλου.

Ας αρχίσουμε από την τοποθέτηση του προέδρου της Λέφσκι και παλιάς δόξας του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, Νάσκο Σιράκοφ. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον ΠΑΟΚ. Ειδκότερα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Σόφιας, μίλησε στην εκπομπή «Horizon» του BNR τόσο για τον σχεδιασμό της βουλγαρικής ομάδας, όσο και για τις αναμετρήσεις με τον Δικέφαλο.

«Η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε εναντίον του. Κατά τη γνώμη μου, αυτός ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τη Λέφσκι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης», σημείωσε αρχικά ο Σιράκοφ και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος απέναντι μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παίξουμε εντός έδρας στο στάδιο «Βασίλ Λέφσκι» (σ.σ. η UEFA έχει ενημερώσει τον ΠΑΟΚ ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνε στην έδρα της Λέφσκι, στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοβ»). Το κάνουμε για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους οπαδούς μας να παρακολουθήσουν αυτόν τον σοβαρό αγώνα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ο στόχος της Λέφσκι φέτος θα είναι να κυνηγήσει τον τίτλο στην Βουλγαρία».

Η υπερβολική αισιοδοξία του Ποπόφ

Υπάρχει όμως και ένας παίκτης που εξέπληξε με τις τοποθετήσεις του σχετικά με τις αναμετρήσεις της Λέφσκι με τον ΠΑΟΚ. Μετά το φιλικό με την Σεπτέμπρι, ο Ιβελίν Ποπόφ, φετινή μεταγραφή της βουλγαρικής ομάδας και ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της χώρας τα τελευταία χρόνια, τόνισε αρχικά για το φιλικό: «Ήταν πολύ ωραίο ως παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση συνέβησαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Προπονούμαστε μόνο δέκα μέρες, ο καθένας μας βρίσκεται σε διαφορετική φυσική κατάσταση και γι’ αυτό γίνονται αυτά τα φιλικά. Έπρεπε να κερδίσουμε λόγω των φιλάθλων μας που ήρθαν στο γήπεδο. αλλά αυτό δεν έγινε. Χαίρομαι πάντως που έχουμε γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Ωστόσο, πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα».

Αναφερόμενος στην θέση που προτιμά να παίζει, σχολίασε: «Ο προπονητής ξέρει πολύ καλά πού πρέπει να παίζω. Όπου βλέπει ότι είμαι πιο χρήσιμος για την ομάδα, εκεί θα παίζω. Δεν έχω αξιώσεις».

Και όταν ρωτήθηκε για τα ματς με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Οι πιθανότητες μας είναι πολύ μεγάλες απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είμαστε η Λέφσκι, ένας σοβαρός σύλλογος. Δεν μπορούμε να ανησυχούμε για κανέναν. Βγαίνουμε στο γήπεδο και είμαστε έτοιμοι για μάχη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.