«Κόντρα» Σέρβων και Κροατών με τον Λέσιτς να κατηγορείται για επίθεση με σφυρί

Metrosport Team10 Αυγούστου 2022

«Βεντέτα» φαίνεται να έχει προκληθεί στη Σερβία, με τον Σάσα Λέσιτς να εμπλέκεται σε επίθεση κατά Κροατών, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση από Κροάτες.

Ο Λέσιτς ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε επίθεση από Κροάτες και βρισκόταν σε θέση άμυνα, ενώ η άλλη πλευρά αναφέρει το αντίθετο.

Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Ο μπασκετμπολίστας της Μπόρατς ενεπλάκη πριν λίγες μέρες σε τροχαίο στο Σιμπένικ, μαζί στο αυτοκίνητο βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του και στο άλλο όχημα μια γυναίκα με την 13χρονη κόρη της.

Η γυναίκα του άλλου οχήματος ανέφερε ότι ο σύζυγος του Λέσιτς επιτέθηκε στην κόρη της, χτυπώντας την. Μόλις το έμαθε ο πατέρας του κοριτσιού μαζί με τον γιο του "επισκέφθηκαν" το πατρικό του Λέσιτς, με τον παίκτη να τραυματίζει τον 27χρονο με σφυρί, μαζί με τον αδερφό του.

Το περιστατικό πήρε μεγάλη έκταση και έλαβε εθνικιστική χροιά από την πλευρά των Σέρβων, παρουσιάζοντας τη δική τους οπτική για το συμβάν, καθώς ο Λέσιτς ισχυρίζεται ότι 13χρονη επιτέθηκε στη γυναίκα του και μερικές μέρες μετά επιτέθηκαν στο σπίτι του οι δύο Κροάτες άνδρες.

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως ειπώθηκε το εξής: «Σκοτώσατε τη μητέρα μου το 1995 και τώρα θα σας σκοτώσω εγώ». Τα αδέρφια του Λέσιτς ήταν σε κατάσταση αυτοάμυνας. Ωστόσο το κατηγορητήριο βαραίνει τους Σέρβους προς το παρόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.