Κόντρα Άρη, Ηρακλή και Ιωνικού για μία θέση στα πλέι οφ

Metrosport Team12 Απριλίου 2021

Σε πρώτη φάση το ζητούμενο ήταν να σβήσει κάθε πιθανότητα υποβιβασμού και το έκανε. Για τον Άρη όμως η νίκη επί του Ιωνικού σε συνδυασμό με την ήττα του Ηρακλή στη Λάρισα, άνοιξε ένα «παράθυρο» προς τα πλέι οφ της Basket League.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη έφτασε στο 7-14 ενώ ο Ιωνικός έχει το ίδιο ρεκόρ και ο Ηρακλής είναι στο 7-12 και υπερτερεί σε πιθανές ισοβαθμίες μαζί τους, αφού νίκησε δύο φορές τον Ηρακλή και έχει συντελεστή +12 κόντρα στον Ιωνικό. Για να βρεθεί στα πλέι οφ θα πρέπει ο Άρης να νικήσει στην τελευταία αγωνιστική μέσα στο Περιστέρι εκτός κι αν ο Ηρακλής κάνει το 2/3 στα παιχνίδια που του απομένουν αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη η αποστολή του, αφού θα παίξει με το Λαύριο εκτός, τον Παναθηναϊκό εντός και τον Προμηθέα εκτός έδρας. Ο Ιωνικός από την πλευρά του θα υποδεχτεί στην τελευταία αγωνιστική τον Κολοσσό.

Ο Άρης υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία μόνο με την ομάδα της Ρόδου -μπορεί να υπάρξει στις οχτώ νίκες- ενώ υπάρχουν σενάρια ακόμη και τετραπλής ισοβαθμίας στις οχτώ νίκες με τον Κολοσσό ή στις επτά με τη Λάρισα.

Η μίνι βαθμολογία έχει ως εξής...

Κολοσσός 8-13

Άρης 7-14

Ιωνικός 7-14

Ηρακλής 7-12

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.