«Έκανα εχθρούς από το γκολ στον Ολυμπιακό - Ο ΠΑΟΚ μπορεί το Κύπελλο»

Metrosport Team29 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης.

Ο βετεράνος επιθετικός μίλησε για τη μάχη του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό και θυμήθηκε το δικό του γκολ με το οποίο ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είχε αποκλείσει τους Πειραιώτες το 2007.

Επίσης, έδωσε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό στον ΠΑΟΚ λέγοντας ότι έχει το πάνω χέρι σε σχέση με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης:

Για το δικό του γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό και το χθεσινό ματς του ΠΑΣ: «Εκανα εχθρούς από εκείνο το γκολ. Μου έλεγαν Βαγγέλη τι μας έκανες, προφανώς για πλάκα… Ο ΠΑΣ μπορούσε χθες. Έδειξε ο Ολυμπιακός την κλάση του, αλλά όταν μείωσε ο ΠΑΣ είχε το μομέντουμ και έδειξε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά, αλλά δεν τα κατάφερε. Θέλει και τύχη σε τέτοια παιχνίδια. Να πάρει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ ένα Κύπελλο ακόμη δε λέει και πολλά πράγματα. Θα έδινε άλλη νότα να το έπαιρνε μια επαρχιακή ομάδα».

Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Εχει πολλά εσωτερικά προβλήματα η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι. Η ΑΕΚ δεν πείθει. Ο ΠΑΟΚ περιμένω να κάνει την αντεπίθεση του στον τελικό και να φέρει το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Φαίνεται ότι ο Γκαρσία παίρνει σιγά σιγά αυτό που θέλει από τους παίκτες του. Η καλύτερη μεταγραφή που έκανε ο Μαρινάκης ήταν ο Μάρτινς. Αλλαξε τον Ολυμπιακό, Κάτι έδειξε βέβαια και από την πρώτη χρονιά και τον κράτησε. Αρα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να στηρίξει τον Γκαρσία, αλλά να του δείξουν 100% εμπιστοσύνη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.