Κόντης: «Το κόμμα του Κασιδιάρη θα είναι κανονικά στις εκλογές- Αποφασίζει ο Άρειος Πάγος ΄όχι η Βουλή»

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κόντης, μιλώντας για την ψηφοφορία που διεξήχθη στη Βουλή για το «κόψιμο» του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη από τις επερχόμενες εκλογές.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5:  «Η τροπολογία μπορεί να περνάει, όμως ο Άρειος Πάγος θα κρίνει αν το κόμμα μείνει εκτός από τη Βουλή.

Εγώ τάσσομαι με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, καθώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και φυσικά έχουν συμβεί και από άλλα κόμματα της αριστεράς...Εγώ έχω πει εξαρχής ότι αν συναντήσω κάτι που δεν μου αρέσει, θα αποχωρήσω. Εγώ δεν κατεβαίνω για φιλοδοξία, κατεβαίνω για να βοηθήσω το εθνικό κόμμα να πάει μπροστά.

Εσάς δεν σας λέει τίποτα ότι το κόμμα «Έλληνες» έχει 8% και όχι 3,4 όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις του Θεοδωρικάκου . Δεν σας λέει κάτι ότι έχει τέτοια ποσοστά το κόμμα μας; Δηλαδή η Ελλάδα έχει τόσους Έλληνες ναζιστές; 

Η ουσία του θέματος είναι ότι κατεβαίνει ένα νεοσύστατο κόμμα που το έχει εγκρίνει ο Άρειος Πάγος. Γίνεται για πρώτη φορά μετά την αναθεώρηση του συντάγματος το '85, μια παρέμβαση σε άρθρο που είναι απείραχτο.

Σε κάθε περίπτωση, το κόμμα θα είναι στις εκλογές , το λέω με βεβαιότητα. Εδώ θα είμαστε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.