Κόντης: «Τα εργομετρικά του Κόκε δεν ήταν ούτε για Γ' Εθνική»- Η πρόβλεψη για ήττα του...Μητσοτάκη

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κόντης, μιλώντας για το «κόψιμο» του Χαλίλοβιτς από τα εργομετρικά του Άρη και το «άκυρο» που ο ίδιος έριξε πρόσφατα στον παίκτη. Παράλληλα, άφησε και το προσωπικό του πολιτικό σχόλιο...

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5 «Εγώ τον ήξερα ως όνομα τον Χαλίλοβιτς. Και πρόσφατα μου είπαν να το δω, όμως ήξερα ότι είναι δύσκολη επιλογή και δεν ασχολήθηκα. Αυτό έγινε πριν ένα μήνα περίπου. Μου είπαν κιόλας να τον προτείνω σε ομάδα της Αθήνας. Και είπα όχι επειδή ξέρω την κατάσταση. Είχε πρόσφατο τραυματισμό, και δεν είχε πολλές συμμετοχές. Τα τελευταία χρόνια είχε φθίνουσα πορεία, καταλαβαίνεις έτσι ότι κάτι συμβαίνει. Η Μπαρτσελόνα είχε ποντάρει πολλά σε αυτόν αλλά δεν του βγήκε. Είχε περάσει από πολλές ομάδες. Συνήθως πήγαινε δανεικός. Εγώ πάντως δεν θα τον επέλεγα.Σίγουρα είχε ποιότητα, όμως δεν κάνουν όλοι απαραίτητα μια καλή πορεία».

Για το πως ο ίδιος έχει χειριστεί τέτοιες περιπτώσεις παικτών: «Πολλές ομάδες ποντάρουν στα αγωνιστικά προσόντα, εγώ όμως το ξαναλέω πως δεν θα το επέλεγα. Έχω πάρει παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής, αλλά κοιτούσα και τα προηγούμενα χρόνια»

Για το αν έχουν ξαναπεράσει από τον Άρη παίκτες που έχουν κοπεί στα εργομετρικά: «Μου έχει συμβεί πάνω από 2-3 φορές στον Άρη, να κοπούνε παίκτες στα εργομετρικά. Ένας άλλος είχε ηπατίτιδα β και δεν υπέγραφε ο γιατρός»

Για την περίπτωση του Κόκε:  «Όταν ήρθε ο Κόκε στον Άρη , τα εργομετρικά του δεν ήταν να παίξει ούτε στη Γ εθνική. Όμως το βελτίωσε. Πλέον, περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση, τον έμπλεξε ο αδερφός του σε αυτή την υπόθεση. Ακόμη και όταν ήταν στη φυλακή με μένα μιλούσε. Με ανέφερε και σε μια τελευταία συνέντευξη του. Ήταν καλόψυχος, αγάπησε την ομάδα και έδωσε τα πάντα για αυτήν. Κάποιοι τον κατηγορούσαν, λέγοντας πως αυτός έφαγε τον Σκόρδα».

Για τη θητεία του Σκόρδα στον Άρη: «Ο Σκόρδας είναι μακράν ο χειρότερος πρόεδρος που πέρασε. Μας τραβάει τόσα χρόνια στα δικαστήρια, με ψευτομηνύσεις και δεν εμφανίζεται ποτέ. Είναι συκοφάντης και δεν έρχεται να στηρίξει τα ψέματα που λέει .Έχει εξαφανιστεί. 

Τέλος, έκανε και το προσωπικό του πολιτικό σχόλιο: «Είναι ό,τι χειρότερο , όπως είναι  ο Μητσοτάκης για την Ελλάδα ότι χειρότερο έχει περάσει . Έχει υπάρξει ποτέ πρωθυπουργός στην Ελλάδα που επειδή βλέπει την ήττα του να έρχεται να προσπαθεί να αποκλείσει νεοσύστατο κόμμα από τις εκλογές; 

Προβλέπω ήττα Μητσοτάκη. Βλέπω τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, όχι αυτές που δημοσιεύουν. Το κόμμα που προσπαθεί να κόψει έχει 8 με 10, και το δείχνουν με 3,5. Καμία έγκριτη εταιρεία ερευνών δεν αναλαμβάνει να κάνει δημοσκόπηση. Δεν θα την δημοσιεύσει ούτε την αποδέχεται. Δεν πρόκειται όμως να μείνω με την όρεξη, μπορώ να πάω σε άλλο κόμμα αν μας κόψουν. μπορεί να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ, ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς στηρίζουμε όποιος είναι πατριώτης. Ο Βελόπουλος είναι επιχειρηματίας, δεν είναι πατριώτης... Πάντως δεν πρόκειται να αλλάξω κόμμα, γιατί δεν μπορεί να περάσει αυτό από το σύνταγμα και τον νόμο»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.