Κόντης: «Κρίμα που ο Άρης δεν βγαίνει Champions League»

Metrosport Team20 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ατζέντης Γιάννης Κόντης και μίλησε για το διπλό του Αρη στη Λεωφόρο αλλά και τη νέα εποχή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη European Super League.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το διπλό του Αρη: «Ο Αρης ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαρωτικός, έπνιξε τον Παναθηναϊκό, εκμεταλλεύτηκε την αποβολή. Μπήκε τουλάχιστον 30 φορές στην περιοχή του Παναθηναϊκού, το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε κριθεί με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά υπέρ του Αρη. Η ομάδα θα συνεχίσει έτσι, ο Αρης θα τερματίσει 2ος και η βαθμολογική σειρά θα είναι περίπου έτσι. Είναι κρίμα που δεν παίρνει ο 2ος την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την ESL: «Υπήρχε αυτή η τάση από τις μεγάλες ομάδες από παλιότερα. Για αυτό έφυγαν από την ECA, γιατί δεν έχουν νομιμοποιήσει από τις άλλες 200 ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Πλατινί το μεγάλωσε όλο αυτό γιατί υποσχέθηκε χρηματικά ποσά στους μεγάλους, οι μεγάλοι θέλουν να μεγαλώσουν το κέρδος τους και νομίζουν πως ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει τους μικρούς. Η UEFA θα τους αποβάλλει από τις εγχώριες διοργανώσεις αλλά οι 12 ευρωπαϊκοί σύλλογοι δεν θα το παρατήσουν, θα το πάνε μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.