Κόντης: «Προτιμώ να μαγειρεύω παρά να βλέπω Μουντιάλ - Τσαντοκουβαλητής ο Ιφαντίνο»

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κόντης, με τον μάνατζερ και πρώην εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, να μιλάει αναφορικά με τον Γιάννη Φετφατζίδη και δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδεχόμενη επιστροφή του στους «κιτρινόμαυρους» , αλλά και για το Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο λαμβάνει χώρα στο Κατάρ.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν γνωρίζω το θέμα, αλλά πιστεύω ότι θα θέλει ο παίκτης να επιστρέψει, συμβαίνει αυτό με παίκτες που φεύγουν για τέτοιες περιπέτειες και να θέλουν επιστρέψουν σε ομάδες που αγαπήθηκαν. Όταν είχε έρθει ο Καστίγιο στον Άρη έπαιρνε 4 εκατομμύρια στη Σαχτάρ και πήρε στον Άρη 700.000 γιατί αυτόν τον συγκινούσε το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως ο Φετφατζίδης θα ήθελε να επιστρέψει, όταν ήταν στην ομάδα είχε προσαρμοστεί στον σύλλογο».

«Με έχει εκνευρίσει το Μουντιάλ του Κατάρ, για πολλούς λόγους δεν το βλέπω, προτιμάω να μαγειρεύω παρά να βλέπω το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν μου κάνει αίσθηση να το δω. Παλιά είχα καλή σχέση με τη FIFA, τώρα ο «τσαντοκουβαλιτής» ο Ιφαντίνο είναι πρόεδρος της FIFA. Ο Πλατινί ήταν καλύτερος από αυτούς. Θα δω τον τελικό αν πάει η Βραζιλία»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.