Κόντης: «Ο Καραπαπάς το έμαθε και το κατήγγειλε από υπερβάλλοντα ζήλο!»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παράγοντας του Αρη, Γιάννης Κόντης, και μίλησε για όσα συμβαίνουν μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα όλα αυτά δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα πρωτόγνωρο. Δεν μου κάνει εντύπωση που ο Σιαμπάνης παίρνει λιγότερα στον Αρη. Εχω κάνει τέτοιες 4 μεταγραφές. Ο Αντίλσον που τον πήγα στη Γιουβέντους, ο Κόκε που ήρθε στον Αρη με λιγότερα από τη Μαρσέϊγ, ο Καστίγιο και ο Νάτσα Γκαρσία. Μπορεί με τον Σιαμπάνη να υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό επαναγοράς από τον Ολυμπιακό, δεν το ξέρουμε αυτό. Εξαρτάται από το τι έχει στο μυαλό του ο κάθε παίκτης. 

Ο Καραπαπάς έμαθε το περιστατικό και από υπερβάλλοντα ζήλο το έβγαλε προς το έξω, μην ξεχνάτε πως η δικηγόρος του παίκτη είναι η αδερφή της κυρίας Σουλούκου. Εγώ δεν βλέπω να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ούτε με εκλογές στην ΕΠΟ ούτε με τίποτα. Όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο μαθαίνονται και έξω οπότε πως θα έρθει ένας σοβαρός άνθρωπος να επενδύσει εδώ; Δηλαδή σκεφτείτε, ο Σαββίδης βγάζει λεφτά στον ΠΑΟΚ; Δεν νομίζω, τα πετάει. Το ντέρμπι το είδα, δεν μου άρεσε καθόλου και μου έκανε εντύπωση που ο Αρης ήθελε περισσότερο να κερδίσει. Επίσης, η διαιτησία ήταν πολύ κακή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.