Κόντης: «Δεν έφερα εγώ τον Καλσάδο, είμαι ο πιο ζημιωμένος απ' τον Άρη»

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κόντης.

Ο άλλοτε εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης μίλησε για τον Αντόνιο Καλσάδο που ζητά 1000.000 ευρώ από τους «κιτρινόμαυρους» με προφυγή του στη FIFA.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κόντης δήλωσε:

Αν έφερε αυτός τον Καλσάδο στον Άρη: «Να τον φέρω σαν τι; Σαν υπάλληλο; Είχε έρθει επί Μανέλ Φερέρ, ήταν γνωστός του. Τον έστελνε για να διαπραγματευτεί με τους μάνατζερ παικτών. Δεν έμενε μόνιμα εδώ. Κάποιοι εκτίμησαν ότι πρέπει να μείνει στον Άρη γιατί έλεγε ότι θα έφερνε χορηγίες και του έκαναν συμβόλαιο. Δε θυμάμαι ποιος ήταν τότε στην ΠΑΕ. Μου κάνει εντύπωση πως όταν έχει αλλάξει η εταιρία και η FIFA ξέρει ότι έχει συμβεί αυτό, τώρα ζητάει να πληρώσει η τωρινή. Ο καθένας εκτιμά καταστάσεις. Κι εγώ θα μπορούσα να διεκδικήσω χρήματα από τηλεοπτικά και δεν τα διεκδίκησα. Κάθε ευρώ μετρούσε στον Άρη. Είμαι ο πιο ζημιωμένος από τον Άρη. Πληρώθηκα στην ουσία έναν χρόνο και μετά τίποτα. Αλλά η εφορία μου χρέωσε τα χρήματα που έπρεπε να πληρώσει ο Άρης. Και τώρα δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς».

Διαιτησία: «Έχω κουραστεί να τα ακούω χρόνια. Μπορείς να βγάλεις άκρη ποιος κουμαντάρει τη διαιτησία; Ο Άρης έχει συνέχεια κακές διαιτησίες. Προχθές ήταν κακός αλλά έπρεπε να κερδίσει. Τα ματς σε Γιάννενα και Λαμία δεν έπρεπε να γίνουν. Είναι αποφάσεις των διαιτητών. Ο Άρης τους ενοχλεί και τον θέλουν εκτός τετράδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.