Κόντης - Απίστευτη ιστορία: «Δεν κρατήσαμε στον Άρη τον Ντανίλο για 150.000!»

Metrosport Team14 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κόντης.

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, τοποθετήθηκε αναφορικά με τον τρόπο που λειτουργούσε επί εποχής του η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, το πως... χάθηκε o Ντανίλο Περειρα, που πλέον αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και τον... Παστόρε!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5

Για τον Ντανίλο Περέιρα και τις συνθήκες μεταγραφής του στον Άρη: «Γιατί όλοι οι φωστήρες κατηγορούσαν εμένα και δεν τον κράτησαν με 150.000 ευρώ; Ακόμα τους καλούς παίκτες δεν τους γράφουν ότι τους έφερα, λες και ήρθε με αλεξίπτωτο. Αυτόν τον είχαμε παρακολουθήσει με τον Φερέρ γιατί πιστεύαμε στα νέα παιδιά και εκείνη την εποχή έλεγαν ότι θα φάνε τη θέση των δικών μας παιδιών, που εν τέλει δεν έπαιξαν ποτέ. Το παιδί έπαιξε στην Πόρτο και πλέον είναι βασικός και στην Εθνική Πορτογαλίας με μεγάλη  αντίληψη του γηπέδου και πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί. Έχει δώσει η Παρί 5.000.000 για τον δανεισμό του και πλέον έχει βάλει υποχρεωτική οψιόν 20 εκατομμυρίων».

Για τον παίκτη και για τον τρόπο λειτουργίας των μεταγραφών, πρόσθεσε: «Από μικρό τον έβλεπες να μην φοβάται να σουτάρει και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πατούσε γήπεδο. Πλέον οι ομάδες κοιτάνε ποδοσφαιριστές μέσα από μηχανές αναζήτησης και το έχουν ως δικαιολογίες για πιθανά λάθη. Είχε πάει ο Μιχαλήτσιος να δει τον Παστόρε μικρό και εγώ είχα πάει τέσσερις φορές στην Αργεντινή να δω ποδοσφαιριστές. Οι μεγάλες ομάδες έχουν συνεργάτες και παρακολουθούν παίκτες επί 5 μήνες και το πως λειτουργούν, την νυχτερινή τους ζωή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.