Κόντης: «Ανήθικο αυτό που κάνει ο Πορτίγια»

Metrosport Team23 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κόντης.

Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει κατά το παρελθόν το όνομα του με τον Άρη, τοποθετήθηκε αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν με το θέμα του BAN που αρχίζει να λύνεται, καθώς και για την υπόθεση του Πορτίγια που αποτελεί «βραχνά» για τον Άρη. Αποκάλυψε ότι επιχείρησε ο ίδιος να τον μεταπείσει όμως πέφτει πάνω στη σκληρή και αδιάλλακτη στάση του δικηγόρου του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε επί του θέματος που φαίνεται ότι βάζει δύσκολα στην ΠΑΕ Άρης: «Εχω επικοινωνήσει με τον Πορτίγια μέσω social media αλλά δεν μου απαντάει όπως έκανε παλαιότερα. Εχει δείξει τη χειρότερη στάση και με απογοητεύει. Τα χρήματα που έπρεπε να πάρει ο Πορτίγια ήταν 70.000 ευρώ. Οταν λύθηκε το συμβόλαιο ο παίκτης συμφώνησε να πάρει 70 χιλιάδες και υπεύθυνοι είναι όσοι δεν τον πλήρωσαν. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Οριόλ, είναι κάτι που έρχεται για τον Άρη. Εγώ μιλάω με τον Μαγκανταλένα και τον έπεισα να κόψει τα μισά χρήματα που ζητάει το ίδιο και με τον Ούμπιδες. Ο δικηγόρος του Πορτίγια είναι αυτός που πιέζει για τα χρήματα, καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους δικηγόρους στην Ισπανία ο Κρέσπο». 

Για να προσθέσει: «Ολοι περιμένουν να γίνει κάτι στον Άρη και θέλουν να βρουν σύνδεση μαζί μου, ακόμα και σε μία υπόθεση πριν 30 χρόνια. Πέρασαν τόσες διοικήσεις και καμία δεν έκανε ότι έπραξε η ΑΕΚ και πλέον δεν έχει πρόβλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.