Κόντε: Έτοιμος να δώσει το OK για την επανέναρξη της Serie A

Metrosport Team06 Μαΐου 2020

Ανοικτός στο ενδεχόμενο επανέναρξης της Serie A δείχνει ο Τζιουζέπε Κόντε.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Il Fatto Quotidiano» ο Ιταλός πρωθυπουργός προανήγγειλε σύσκεψη κορυφής τις επόμενες μέρες προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία επιστροφής στη δράση για το ιταλικό Πρωτάθλημα.

«Θα καλέσουμε επίσης τον κόσμο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, μαζί με τον υπουργό Σπανταφόρα,σε μία σύσκεψη κορυφής, για να μελετήσουμε την επιστροφή. θα συλλέξουμε αιτήματα από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου και άλλες ομοσπονδίες για να έχουμε μια κοινή εικόνα, προκειμένου να προχωρήσουμε στην επιστροφή των αθλητικών δραστηριοτήτων», τόνισε, ενώ σχετικά με τη δυνατότητα ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος είπε:

«Δεν έχω βάλει μελετήσει τον φάκελο του ποδοσφαίρου, αλλά θα ακούσουμε και θα συμφωνήσουμε. Υπάρχει ο υπουργός, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά, είναι σωστό ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού έχουν μια αντιπαράθεση με την κυβέρνηση στα υψηλότερα επίπεδα. Προφανώς έχοντας κατά νου τις συστάσεις της τεχνικής επιστημονικής επιτροπής».

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών οι ομάδες της Serie A ψήφισαν ομόφωνα υπέρ της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.